# Adrian Mutu

Cevap: # Adrian Mutu

Yahu iyi Mutu'yu bende ilk 5'e yazarım Avrupa'da falan ama şu risk muhabbettinden bıktım yahu.

Her transfer başlı başına bir risktir,sonuçta adaptasyondu,sakatlıktı gibi faktörler var ama bunlar dolaylı riskler.Lan bu adam kokain kullanırken yakalanmış,uslanıp bi daha kullanmış,üstüne yasaklı madde kullanmış.Hadi psikolojik sorunu vardır 1 defa olur dersinde 3 be kardeşim 3.

Yemişim böyle işi alınır mı lan bu risk?

Yahu iyi Mutu'yu bende ilk 5'e yazarım Avrupa'da falan ama şu risk muhabbettinden bıktım yahu.

Her transfer başlı başına bir risktir,sonuçta adaptasyondu,sakatlıktı gibi faktörler var ama bunlar dolaylı riskler.Lan bu adam kokain kullanırken yakalanmış,uslanıp bi daha kullanmış,üstüne yasaklı madde kullanmış.Hadi psikolojik sorunu vardır 1 defa olur dersinde 3 be kardeşim 3.

Yemişim böyle işi alınır mı lan bu risk?

Risk budur lan iste risk budur!!!!!

Cezalarından birisi kokainden değil yanlış bilmiyorsam. Bir de herkesin bir problemi vardır sonuçta:D Bence değer. Daha fazla da birşey söylememe gerek yok sanırım.

Olmazsa Taksim-Beşiktaş dolmuş şöförü olur kimlik değiştirip.

Risk nedir?

Risk MUTUR

En kötü çingene olup Sulukule halkının içine karışır napak.

Kokain en kolay bırakılan uyuşturucu kullanımlarından birisidir aslında. Zenginlerin tercih etmesinin de sebeplerinden biridir bu. 2-3 yıl işine bak sonra istediğini yap be Mutu. Hem dünya kadar borcun var, mecbur ödenecek bunlar, kokain de ucuz bir meret değil ki... Aslında adam gibi oynayıp para kazanması lazım yoksa işi yaş bildiğim kadarıyla, buna güveniyorum biraz da.

Begenmezsek kokayin haroyin koyariz cebine karakola birakiriz demi :Z18:

Torbacılar aleminede polis muhbiri diye ispiyonlayıp çökertiriz komple işini

Mutu'dan bahsediyoruz arkadaşlar. Bu riske değer ve Hagi gibi idolü olan birinin yanındayken hiç kimse olmasa bile onun için oynar. Mutu'yu kes hacı. :D:sgr:

emir satriani misin lan doğru söyle

edit : önceki sayfanın son mesajını yazan reis,sana sorum

Oynadığı takımların yarısından kovularak gönderilen bir adam. İhtiyacımız olan isim mi sizce?

o koko yapardı ben cambo yayyayyekoko cambo yayyayye hey gidini

Geri
Üst Alt