# Adrian Mutu

Cevap: # Adrian Mutu

Emir hoca nerede bu arada? Forumda bizi oksuz birakti ve usuduk yha. :(

Adamlar siteden Biglia geldi diyorlar ama onun üstüne böyle metin yazıyorlar.Kendileri ile çelişmek bu olsa gerek :D

Hagi'nin sistemi 4-3-3 / 4-2-3-1'den 4-1-4-1 ve 4-4-1-1 olarak değiştireceği yönünde tarafımıza ulaşan bilgiler var. Biglia'nın gelmemesi durumunda Cana'nın yanında Culio'yu ve bu ikilinin önünde Formica'yı düşünüyor Hagi . Bu şekilde pas yüzdesi daha yüksek , daha çok koşan ve dirençli bir orta saha oluşturmayı düşünüyor.

https://forzaslan.org/devami.asp?id=3825

TSN Mutu Galatasarayda diye baslik atmis,Allah yukarda olursa sevinmem,olmazsada üzülmem,en son Lucas Neil in transferinde bu duygular icindeydim,Lucas beni utandirdi,en sade onun gelisi oldu,havaalanina bir allahin kulu gitmemisti,ama en yarar saglayan oyuncularimizin basinda geliyor,insallah mutuda gelecekse böyle gelir,en az Neil kadar fayda saglar.

Cevap: Mutu'da son durum ne?

Birisi degil ben yazdım. Yönetime bende her fırsatta sallıyorum, senin mantıgına göre bende Galatasaraylı degilim. Sana bisey diyeyim mi, rahmetli Metin Oktay hayatta olsa benim Galatasaraylılıgımı sorgulayamaz.

Ben senin Galatasarayliligini sorgulamadim sorgulamamda.

Sadece bu sitenin editörlerinin Galatasaraya düsmanca haber yaptigini belirttim.

Adam Besiktas yada Fener haberi veriyor arada bunlar böyle güzel isler yapiyor Galatsarayda bunu yapiyor diye geciyor.

Ayrica hakarete varan haberler yapiyorlar Galatasaraya karsi.

Ama Adan Sezgine gelince telefonla arayip Adnan Abi diye hitap ediyorlar.

yıldız diye almıyorlardır umarım .

Ya ben ustune basa basa soyluyorum bence Mutu ya gerek yok , diyoruz genc oyuncular kazanalim e simdi oynatmiyicaksinda nezaman oynatacaksin,sampionluk soz konusu degil oynat Anili kazanalim cocugu,yedek olarakta alalim Tunay Torunu(ama o galiba kanatlarda daha iyi oynuyor cok bilgim yok).Bence Mutu ya gerek yok onun yerine daha genc ilerki seneler icin bi adam alinabilir.

TSN istihbarat kaynaklarının verdiği bilgiye göre FAKS YOLU İLE İMZALAR ATILDI..

Bu adam alınmasaydı şaşırırdım zaten....

Tsn kolpacıdır gençler ama keşke doğru olsa dedikleri.

Bu arada Mutu ne alemde?Son zamanlarda izleyen oldu mu?

Bunu şahsım adına söylüyorum ki Formica tercihimdir. Mutu ya da Formica arasında bir seçim yapılacaksa bence Formica'dan yana seçim yapılmalı.

tam adnans transferi.Bedava,30 yaşını geçmiş,ne olup ne olmayacağı belli olmayan...inşallah utandırır beni bi de sanırsam biglia da yattı birisi de demişti sanırım forumda anderlecht'in başkanı açıklama yapmış diye aynını duydum ben de

Mutu'nun menajeri Florya'da

tribundergi

SON DAKİKA: Adrıan Mutu'nun menajeri Florya Metin Oktay tesislerinde.

Kaynak : Lig TV

Cevap: Son Dakika | Mutu'nun menajeri Florya'da

Haydi hayırlısı olsun.

Yazık..!

Mutu gel la ilac olursun bize !

Gelsin, iyidir.

Geri
Üst Alt