# Adrian Mutu

Cevap: Son Dakika | Mutu'nun menajeri Florya'da

Yapma reis. Sağlam,formda bir Baros'tan asla iyi değildir bence.

Çağlar, Mutu'daki potansiyel Türkiye'de Anelka dışında gelmiş neredeyse hiçbir golcüde yok. Anelka bence daha potansiyelli Mutu'dan o ayrı ama Baros'la falan kıyaslanamaz. Baros çok daha verimli ama daha az potansiyelli.

Sağlam bir santrafor,Sağlam bir Defans şimdilik yeter..Cana önde oynatırız..Tek korkum umarım Hakan baltayı hep ön libero oynatmaz..

Hagi'nin Maçtan Sonra Yorumu

’’FORVET TRANSFERİ MECBUR’’Hagi yapılacak transferlerle ilgili sorular üzerine ’’Forvet mecbur’’ dedi.

Hagi’nin sözleri özetle şöyle:

’’İhtiyaçlarımızı yöneticilerimiz biliyor. Ben bekliyorum. Takımı güçlendirmek için biraz daha tamamlamak gerekiyor. Birkaç takviye yapılması gerekiyor, daha güçlü olmak için. Önümüzde çok maç var, alternatiflerimizin olması gerektiğini düşünüyorum. Yöneticilerimiz bu konuyu biliyor. Takviyeler gelecek göreceksiniz. Forvet mecbur.’’

Hagi, daha önce takımda kiralık futbolcu istemediği yönünde yaptığı açıklama hatırlatılarak, ikinci yarı için Insua’nın durumunun ne olacağı sorularına, ’’Insua iyi bir maç çıkardı. İyi hazırlanıyor, göreceğiz. Şu anda takımın bir oyuncusu. İyi çalışıyor, memnunuz. İyi bir maç çıkardı’’ diye konuştu.

’’(RUMEN OYUNCU İSTEMİYORUM) DEMEDİM’’

Galatasaray Teknik Direktörü ’’Rumen oyuncu istemiyorum’’ şeklinde bir açıklaması olmadığını da bildirdi.

Hagi, ’’Romanya’da çok şey yazılıyor söyleniyor. Onlara (sohbet ederiz ama futbol hakkında konuşmam) dedim. Ben açığım her şeye. Rumen, İngiliz, yabancı ne olursa bakarız. Öyle bir şey söylemedim’’ dedi

Çağlar, Mutu'daki potansiyel Türkiye'de Anelka dışında gelmiş neredeyse hiçbir golcüde yok. Anelka bence daha potansiyelli Mutu'dan o ayrı ama Baros'la falan kıyaslanamaz. Baros çok daha verimli ama daha az potansiyelli.

Umut Mutu'nun eski performansını sergileyemeyeceğini de biliyoruz. Mutu'nun şu an en iyi performansı Baros'un en iyi performansından iyi değildir bence. Yaşadığı sakatlıklar, skandallar çok yıprattı onu. Chelsea zamanlarındaki Mutu mükemmeldi tabii.

Bırak olm adınız benziyor diye savunuyorsun adamı :asd:

Forvet oyuncusu almak,orta saha oyuncusu almaya engel değil.Baros'un durumu belli değil,M.Batdal şimdilik yedekten çıkacak gibi durmuyor.

İlk yarı için gereksiz bir transfer olur. Ona verilecek parayla orta sahamıza takviye yapalım. Gol atacak oyuncu bulunur, var da zaten.

Umut Mutu'nun eski performansını sergileyemeyeceğini de biliyoruz. Mutu'nun şu an en iyi performansı Baros'un en iyi performansından iyi değildir bence. Yaşadığı sakatlıklar, skandallar çok yıprattı onu. Chelsea zamanlarındaki Mutu mükemmeldi tabii.

Bırak olm adınız benziyor diye savunuyorsun adamı :asd:

Hocam adama sakat diyorsunuz ama en uzun sakatlığı 20 gün sürmüş.

İlk yarı için gereksiz bir transfer olur. Ona verilecek parayla orta sahamıza takviye yapalım. Gol atacak oyuncu bulunur, var da zaten.

ortasahaya takviye şartta.gol atacak oyuncular nerede kardeş ben göremiyorum?bana bitane forvet söylermisin takımda şuan güvendiğin? birtane yeterli

Mutu gelse keşke.

Mutu ve Biglia/formica gelsin de 2 tane de kaliteli yerli lazım defansa ve Mustafa Sarp yerine..

Cevap: # Adrian Mutu

bir tek dileğim var mutu ol yeter... :D

2-0'lık macta milli takıma attıgı gol.

[video=youtube;fcNiAlPDju4]https://www.youtube.com/watch?v=fcNiAlPDju4[/video]

Euro 2008'de İtalya'ya kaçırdığı penaltıdan sonra çok fena ağlamıştı.Benim de içim dağlanmıştı orda.O penaltıyı atsa farklı olurdu onun için herşey.

Cevap: Mutu'nun menajeri Florya'da

mutu tas gibi futbolcudur gelsin katkida saglar ama bizde de yamuk isler felan yaparsa dopingi felan isallah akillanmistir

Geri
Üst Alt