Ahmet Çakar'a Suç Duyurusu

Kanala dava açmalarıda iyi olmuş.

Bu ve bunun gibilerini bir Allahın delisi bir gün çıkıp kurşunlayacak yine. Olmadıda değil sonucta. Bazen çok abırtıyor rating goygoyunu

Dava etmemiz doğru 10 milyar ile de kurtulamaz borsada işlem gören bir şirkete elinde delil olmadan usulsüzlük yaptılar iddiasında bulundu.

Ayrıca o kadar laf etti ve sonra kesinlikle şike yapmışlardır demiyorum dedi ama bunlar bir şey ifade etmez kanalın sahibi belli yayın politikası belli ahmet çakarın yayıncılık etiği belli her şey ortada bence dava etmemiz çok doğru.

Dava açmak yeterli mi kesinlikle hayır yönetimde cephe almalı şu programlara katılmasınlar oyuncularını konuşturmasınlar adamlara karşı sansür uygulasınlar yani.

Tabi taraftarda da sorun neden şu programı izliyorsunuz çok garip geliyor bana adamlar her yayın bize saldırıyorlar ama taraftarımız izlemeye devam ediyor.

Bursa'nın da dava açmasını rica etsek iyi olur ama dünkü skordan sonra utanırız istemeye :D

böyle gereksizlerle muhattap olmamak lazım normalde. ama işte sesini çıkarmayınca da olmuyor, doğru bir hamle inşallah bursaspor da dava açar

Aylardır beklediğimiz açıklama. Bunlara haddini bildirmenin zamanı geldi de geçti. Ümit Özat'a da suç duyurusunda bulunmalı 6222'den milleti tahrik ettiği için. Kulübe rahatsız olduğunuz şeyleri veya önerilenizi fakslayın muhakkak okunuyordur.

Açıklama

Ahmet Çakar’ın dün akşam (02.02.2014) TV’de Galatasaray Spor Kulübü’ne karşı ağır ithamlar içeren açıklamaları nedeniyle hem yayıncı kuruluşa hem de Ahmet Çakar’a suç duyurusunda bulunulması ve tazminat davası açılması için kulüp avukatlarımıza gerekli talimatlar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Gelsin yeni paralar eski tazminatların suyunu çekmişti yenileri gelsin.. Bazıları da kudurdukça kudursun...

haddini çok fazla aşmış hemde öyle aşmış ki !!!!! beyler ne kadar çok bizim başarısızlığımızı isteyen insan var anlayın o yüzden manciniye sahip çıkalım arkasında duralım bu sene şampiyon olursak varya hayal bile edemiyorum :)

Bu sözde spor programını yayından kaldırtmak için elinden gelen yapılmalıdır.

Resmi Sponsorlarımız;

- Nike

- Opel

- Ahmet Çakar

- Tacirler Yat.

.....

Esas hamlenin Bursaspordan gelmesi lazım , maç skoru ne olursa olsun ağır bir itham var ortada .

Baskanin yerinde olsam şöyle son model cix bi araba alip arkasına "Ahmet Çakar sağolsun" yazdirirdim. Hahhaha

Donuna kadar alin. Ayni suc duyurusunda Bursa da mutlaka bulunmali.

Sporda şiddet yasasına muhalefetten her tv programına çıktığında ceza alması gerekir bu ............. adamın. O kadar ............... bir adam ki o noktalara hangi kelimeleri yazarsam yazayım adama iltifat olacağını düşünüyorum.

bu adamın doğrulukla felan işi yok sırf GS'yi hedef aldığı felanda yok geçen feneri aklama programı yaparlarken tek başına şikeyi savunuyordu vardır tapelere bakıldığı vakit en az 3 maçta şike felan diye bu adam her kitleyi kendine hedef gösterip sövdürmeye bayılıyor sırf onun için yapıyor :asd:

Geri
Üst Alt