Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
Bu cocugun kariyerini bitirdiler, ilk hatasinda sovulecek, ilk hatasindan sonra birdaha adam gibi oyniyamicak.
Yaziklar olsun.
Yaziklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende aynen bu yuzden Vida ve Hugo transferlerine inanmadim, medya'ya parayi basip bos haber yapiyorlarHaftalardır bunun yolunu yapıyorlardı.
Satılık kalemlere onca stoper ismi attırdılar ortaya ama sonunda yine Ahmet öküzüne kaldık.
Ulan sizin de komisyonunuzun da beceriksizliğinizin de Dursunun da kardeşinin de Levent'in de Allah belasını versin. Geldiğinizden beri ağzımıza sıçıyorsunuz.
Bir de sizlere bu Riva yetkisini veren kim varsa onların da Allah bim belasını versin. Kulübü batırıp defolup gidecekler.
Para basmasınıda gerek yokki onlarıda kandırıyorlardırBende aynen bu yuzden Vida ve Hugo transferlerine inanmadim, medya'ya parayi basip bos haber yapiyorlar
Dun herkes cikti birden, vida cok maliyetli, hugo cok maliyetli diye haber yapmaya basladi, bugun Ahmet'i aldik, bence acik ve net yani.
Butun kongre uyeleri senin gibi oldugu icin borcumuz bu kadar yuksek.Seneligi dogru ise ucuzmus 22 yasinda bir adama gore
Mitrovic e 4,5 milyon euro verdi bjk
Kjaer e fener 8 milyon euro verdi
Onyargiya gerek yok . Ucuz bir transfer bu yastaki bir oyuncu icin . Faydali olur insallah
Ben olsam almazdim ,sebebi de yurt icinden bonservisli oyuncu isine karsiyim , pek fayda getirmedi bugune dek
Gençlerde 400bin alıyomuş bu arkadaş, bakalım kaç milyon euro vermişler. Ulan resmen keriz yaptılar bizi. abv.
Diyelim bir şirkettesiniz ve aylık 5000 TL alıyosunuz. Daha iyi, daha prestijli bir şirket size aynı parayı veya 6000 TL verse kabul edermisiniz evet edersiniz. Peki bu şirket size aylık 30.000 TL verse ne dersiniz, "salakmış la bunlar" dersiniz yada komisyon vs vardır işin içinde.. Bu arkadaşı fenerin alma ihtimali var mı, yok, bjk alır mı, zor adamlar yabancı bakıyor. Türkiyede bu 3 takımdan daha prestijli takım var mı, yok. E peki biz neden bu adama 1.2 milyon euro veriyoruz, çünkü komisyon alan salaklarca yönetiliyoruz.
Para basmasınıda gerek yokki onlarıda kandırıyorlardır![]()