Ahmet Çalık Galatasaray'da!

Bu cocugun kariyerini bitirdiler, ilk hatasinda sovulecek, ilk hatasindan sonra birdaha adam gibi oyniyamicak.

Yaziklar olsun.

Haftalardır bunun yolunu yapıyorlardı.

Satılık kalemlere onca stoper ismi attırdılar ortaya ama sonunda yine Ahmet öküzüne kaldık.

Ulan sizin de komisyonunuzun da beceriksizliğinizin de Dursunun da kardeşinin de Levent'in de Allah belasını versin. Geldiğinizden beri ağzımıza sıçıyorsunuz.

Bir de sizlere bu Riva yetkisini veren kim varsa onların da Allah bim belasını versin. Kulübü batırıp defolup gidecekler.
Bende aynen bu yuzden Vida ve Hugo transferlerine inanmadim, medya'ya parayi basip bos haber yapiyorlar

Dun herkes cikti birden, vida cok maliyetli, hugo cok maliyetli diye haber yapmaya basladi, bugun Ahmet'i aldik, bence acik ve net yani.

Türk futbol piyasasında 2 tane zeki adam var Cavcav ve Ahmet Bulut. Her seferinde geçiriyorlar, yetmiyor geçirdikleri adamlara bir daha geçiriyorlar takdir edilesi bir durum.

Seneligi dogru ise ucuzmus 22 yasinda bir adama gore

Mitrovic e 4,5 milyon euro verdi bjk
Kjaer e fener 8 milyon euro verdi

Onyargiya gerek yok . Ucuz bir transfer bu yastaki bir oyuncu icin . Faydali olur insallah

Ben olsam almazdim ,sebebi de yurt icinden bonservisli oyuncu isine karsiyim , pek fayda getirmedi bugune dek

Euro olmuş 4 TL. Bu adama 10 Milyon TL gömüyorlar. Kısaca bir hesap yaparsak her formadan 30 TL kulüp kar ediyor olsa olsa şu adamın bonservisinin çıkması için 333.000 forma satılması gerek. Arkadaş siz nasıl lanet bir yönetimsiniz bizim sizden kurtulmak için daha ne yapmamız gerek. Bütün harcamaları kestim. Lig TV'yi kapattırdım. Forma almıyorum. Ulan gidin! Gidin peşkeşçi komisyoncu leşçiler.

Gençlerde 400bin alıyomuş bu arkadaş, bakalım kaç milyon euro vermişler. Ulan resmen keriz yaptılar bizi. abv.

Diyelim bir şirkettesiniz ve aylık 5000 TL alıyosunuz. Daha iyi, daha prestijli bir şirket size aynı parayı veya 6000 TL verse kabul edermisiniz evet edersiniz. Peki bu şirket size aylık 30.000 TL verse ne dersiniz, "salakmış la bunlar" dersiniz yada komisyon vs vardır işin içinde.. Bu arkadaşı fenerin alma ihtimali var mı, yok, bjk alır mı, zor adamlar yabancı bakıyor. Türkiyede bu 3 takımdan daha prestijli takım var mı, yok. E peki biz neden bu adama 900bin euro = 3.6milyon TL = gençlerde aldığının 9 katı veriyoruz, çünkü komisyon alan salaklarca yönetiliyoruz.

Son düzenleme:
Yediğiniz komisyonlar boğazınızda kalır insallah

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlhan Cavcav: "Milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Galatasaray ile el sıkıştık. Galatasaray, altyapımızdan yetişen Ahmet Çalık'ın bonservisi için 2,5 milyon avro ödeyecek. Gençlerbirliği, sadece altyapısından yetiştirdiği futbolcularla ayakta kalmıyor, aynı zamanda Türk futboluna da hizmet etmeye devam ediyor."

AA

Bende aynen bu yuzden Vida ve Hugo transferlerine inanmadim, medya'ya parayi basip bos haber yapiyorlar

Dun herkes cikti birden, vida cok maliyetli, hugo cok maliyetli diye haber yapmaya basladi, bugun Ahmet'i aldik, bence acik ve net yani.
Para basmasınıda gerek yokki onlarıda kandırıyorlardır :D

Bir dakika ya çok değil bir dakika ayık kafayla düşünseler 3 tane böyle aptalca transfer yapıp 8-10 milyon para vereceğine 1 tane sağlam transfer yapıp aynı parayı versen hem daha fazla katkı alacaksın hem daha az yıllık ödeyeceksin hem ileride en kötü ihtimal Çinlilere, Araplara satıp para kazanma imkanın olacak hem de stadyuma taraftar çekeceksin, insanlar yeniden şampiyonluk havasına girecek. Bu kadar zor olmamalı bunları düşünmek. Zaten kadron şişmiş, balon gibi olmuşsun hala alternatif oyuncu kovalıyorsun. Bir de inatla sanki hala yabancı sınırı varmış gibi Türk oyuncu alıyorsun anasını satayım ya...

hadi bir beyinsizlik yapıp aldınız, euroyla maaş ödemek neyin nesi be kardeşim. adam türk. ver eline 1.5 trilyon yeterde artar bile. kanıtlasın kendini ondan sonra 3 mi veriyosun 5 mi veriyosun ne veriyorsan ver

Maasi yaklasik 4 milyon TL! Euro yukselip duruyor yani devre arasi bitmeden bu olur 5 milyon TL.

Seneligi dogru ise ucuzmus 22 yasinda bir adama gore

Mitrovic e 4,5 milyon euro verdi bjk
Kjaer e fener 8 milyon euro verdi

Onyargiya gerek yok . Ucuz bir transfer bu yastaki bir oyuncu icin . Faydali olur insallah

Ben olsam almazdim ,sebebi de yurt icinden bonservisli oyuncu isine karsiyim , pek fayda getirmedi bugune dek
Butun kongre uyeleri senin gibi oldugu icin borcumuz bu kadar yuksek.

Kjear'e 8 milyon verirsin, adam kendini buyuk liglerde ispatlamis, Mitrovic Dunya'nin ajax'tan sonra en cok profesyonel futbolcu yetistiren takimin'dan aldin, tabi bu paralari verecen

Koray'dan beter stopere 2.5 milyon vermek salakliktir.

Gençlerde 400bin alıyomuş bu arkadaş, bakalım kaç milyon euro vermişler. Ulan resmen keriz yaptılar bizi. abv.

Diyelim bir şirkettesiniz ve aylık 5000 TL alıyosunuz. Daha iyi, daha prestijli bir şirket size aynı parayı veya 6000 TL verse kabul edermisiniz evet edersiniz. Peki bu şirket size aylık 30.000 TL verse ne dersiniz, "salakmış la bunlar" dersiniz yada komisyon vs vardır işin içinde.. Bu arkadaşı fenerin alma ihtimali var mı, yok, bjk alır mı, zor adamlar yabancı bakıyor. Türkiyede bu 3 takımdan daha prestijli takım var mı, yok. E peki biz neden bu adama 1.2 milyon euro veriyoruz, çünkü komisyon alan salaklarca yönetiliyoruz.

Arda atletico madridde mi , barcelonada mi daha yuksek senelik ucretle oynuyordur , incelenirse bulunabilir

su anki ucreti daha yuksek ise barcelona da mi komisyon belasinin pencesinde anlami cikar ?

Stoperde boy olarak 1.84 üstü almamaya yemin ettik herhalde.

dursun doneminde yapilan transferleri degerlendirirken soylenecek cok sey var ki....

hayırlı olsun

Geri
Üst Alt