Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.426
- 5.347
- 1.743
Hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan Beycim senin tatilin gelmiş, maldivlere falan git bi dolaş gel. Tamam hadi fazla para verdin, verdin de 9, belki de 12 katımı verilir, arda bizdekinin 9-12 katını mı alıyor şu an sorumun cevabını da alıyım madem.
Valla eldekiler de habire gol yedirdigi icin degisen bir sey yok.Sampiyonluk sansimizin revize edilme vakti gelmistir.
Arkadaşlar hakaret etmeden kavga etmeyelim
Teşekkürler
Üyeleri tahrik, hmm:rolleyes-99:
Benim sorduguma cevap vermeden ben seninkine veremem cunku kaynatiyorsun kendi ilk mesajini
maldivi ,tatili ajitasyonu bir gec de konuya odaklanalim .. sen verdigin ornekte genclerden GS ye gelisin daha ust bir yere gitme oldugunu ve daha fazla para istemenin / vermenin mantiksizligini soyledin
ben de sana GS ile ilgili olmayan avrupanin dev kluplerinden ornekler verdim .. atleticodan barcelonaya , tottenhamdan real e gecen arda ve bale onceki kluplerinden mi mevcut kluplerinden mi daha cok para aliyorlar ?
amatorde oynayan bir oyuncu bedavaya oynarken 3 uncu lige transfer olunca bile 15 top 25 formaya filan gider .. bu is boyledir , gittigin yerin statusu yukseldikce paran artar
buyuk yonetici transferlerinde de is degistirenler her zaman daha yuksek ucretle anlasir giderler .
@Alpay Asma
verdigin ornekteki 3 yabanci stoper elbette ustteki 11 taneye bedel ama bahsettigin adamlarin en yenisi 6 ,digerleri 13 ve 20 sene once geldi
futboldaki ucretler bu surecte cok degisti .. herhalde ki o donemde gelen bu adamlar ile bugunku rakamlar arasinda ciddi fark var
popescuya odenen para nedir bilmiyorum ama cok dusuktur , keza song da .. ama bugun en ust un bir alti sayilabilecek vidalar filan 10 dan basliyor
Hiç bir şekilde katılmıyorum. Yıllardır böyle transfer yaptığımız için yerimizde sanıyoruz.Demek ki paramiz kjaer , vida ya da hugo ayarinda bir adama yetmedi cunku onlarla yapilacak sozlesmelerdeki senelik ucret ve verilecek bonservisi toplayinca ahmet in 3-4 katina denk gelir
ahmet gerekli miydi , evet , ama dogru isim mi , oynamadan bilemeyiz , ben lafa "ben de olsam almam" diyerek girdim , ama bu stoper ihtiyacimiz olmadigini gostermiyor
devre arasinda anca bu yapilirdi , yapildi ... donk gibi de olabilir , onda da ayni seyi yaptik ... ki donk ile ilgili yorumlar daha bile pozitifti
chedjou ve semihe katlanmaktansa ahmet kumari oynandi , bu donemde bu paraya anca bu yapilabilir
Ben yakın zamanda bu kadar tepki çeken transfer hatırlamıyorum
Olurda kazara tutarsa efsane aşlık olacak
tapatalk
Ben yakın zamanda bu kadar tepki çeken transfer hatırlamıyorum
Olurda kazara tutarsa efsane aşlık olacak ������
tapatalk