Ahmet Çalık Galatasaray'da!

Türk Milli Takımı'nın 10 yıldır stoperi yok. En berbat yerimiz orası. Yokluktan sol bek ve sağ bekleri devşiriyoruz.

Sonra gidip oraya hep Türk oyuncu peşindeyiz.

En iyisi Serdar'dı aralarında zaten. O da sürekli sakat ve yeteneksiz aslında.

Nasıl bir kafa bu anlayamadım.

Son 10 yılda:

• Yalçın Ayhan
  • Emre Güngör
  • Emre Aşık
  • Servet Çetin
  • Tolga Seyhan
  • Gökhan Zan
  • Ali Turan
  • Koray Günter
  • Serdar Aziz

geldi oraya. Allah aşkına hangisi direkt 11 oynadı bizde Servet hariç. Kaldı ki o da 1.5 sene banko oynadı. Sonrası berbattı. En sağlamı yine Emre Aşık'tı bu adamların.

Sol bek diye aldığımız Hakan Balta oynuyor yıllardır stoperde. Biraz akıl yahu.

• Rigobert Song
  • Tomas Ujfalusi
  • Gheorghe Popescu

bu adamların yaptığı etkiyi yapabilecek adam bulmak çok zor değil. Bu adamlar 10 Milyon Euro bonservis ile gelmedi zamanında. Aralarında en maliyetlisi Ujfalusi idi herhalde.

Sinan Beycim senin tatilin gelmiş, maldivlere falan git bi dolaş gel. Tamam hadi fazla para verdin, verdin de 9, belki de 12 katımı verilir, arda bizdekinin 9-12 katını mı alıyor şu an sorumun cevabını da alıyım madem.

Benim sorduguma cevap vermeden ben seninkine veremem cunku kaynatiyorsun kendi ilk mesajini

maldivi ,tatili ajitasyonu bir gec de konuya odaklanalim .. sen verdigin ornekte genclerden GS ye gelisin daha ust bir yere gitme oldugunu ve daha fazla para istemenin / vermenin mantiksizligini soyledin

ben de sana GS ile ilgili olmayan avrupanin dev kluplerinden ornekler verdim .. atleticodan barcelonaya , tottenhamdan real e gecen arda ve bale onceki kluplerinden mi mevcut kluplerinden mi daha cok para aliyorlar ?

amatorde oynayan bir oyuncu bedavaya oynarken 3 uncu lige transfer olunca bile 15 top 25 formaya filan gider .. bu is boyledir , gittigin yerin statusu yukseldikce paran artar

buyuk yonetici transferlerinde de is degistirenler her zaman daha yuksek ucretle anlasir giderler .

Ve beklenen son yabanci stoperde almazlar bu saaten sonra benim düsüncem podolski gitmese transferi kapattik

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Alpay Asma

verdigin ornekteki 3 yabanci stoper elbette ustteki 11 taneye bedel ama bahsettigin adamlarin en yenisi 6 ,digerleri 13 ve 20 sene once geldi

futboldaki ucretler bu surecte cok degisti .. herhalde ki o donemde gelen bu adamlar ile bugunku rakamlar arasinda ciddi fark var

popescuya odenen para nedir bilmiyorum ama cok dusuktur , keza song da .. ama bugun en ust un bir alti sayilabilecek vidalar filan 10 dan basliyor

Neydi neydi neydi ? Baskan Sampiyonlar ligini kazanacak kadro kurmak icin direktif verdi :asd:

Hayallar Sampiyonlarligi finali kadrosu
Gercekler PTT 1. lig sampiyonlugu kadrosu :asd:

Yuzsuz capsiz herifler

Neyse transfer olduguna gore artik bizede hayirli olsun demek duser, insaAllah utandirir bizi ve tukurduklerimizi yalariz

Benim sorduguma cevap vermeden ben seninkine veremem cunku kaynatiyorsun kendi ilk mesajini

maldivi ,tatili ajitasyonu bir gec de konuya odaklanalim .. sen verdigin ornekte genclerden GS ye gelisin daha ust bir yere gitme oldugunu ve daha fazla para istemenin / vermenin mantiksizligini soyledin

ben de sana GS ile ilgili olmayan avrupanin dev kluplerinden ornekler verdim .. atleticodan barcelonaya , tottenhamdan real e gecen arda ve bale onceki kluplerinden mi mevcut kluplerinden mi daha cok para aliyorlar ?

amatorde oynayan bir oyuncu bedavaya oynarken 3 uncu lige transfer olunca bile 15 top 25 formaya filan gider .. bu is boyledir , gittigin yerin statusu yukseldikce paran artar

buyuk yonetici transferlerinde de is degistirenler her zaman daha yuksek ucretle anlasir giderler .

Bak ben dedim 5000 alana 6000 verilir. Yani fazla para marjını koydum o mesajdaki örnekte. İşte okuduğunu anlayamadığın için git tatil yap diyorum, ajitasyon falan değil. Neyse suç sen de değil senin gibileri kongre üyesi yapanlarda, işte sonra dursun gibiler de başkan oluyor. Suç aynı zamanda bende ki sana laf anlatmaya çalışıyorum, bir tane mantıklı mesajını okumamışken bu ana kadar. Beni ceza aldırtma hadi bye bye okuyanlar anlamıştır neyin ne olduğunu.

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben başarılı olacağına inanıyorum. Ahmet'e küfür edenler, yanlış yapıyorsunuz. Çocuğun hiçbir suçu yok.

Ben yakın zamanda bu kadar tepki çeken transfer hatırlamıyorum
Olurda kazara tutarsa efsane başlık olacak ?

tapatalk

@Alpay Asma

verdigin ornekteki 3 yabanci stoper elbette ustteki 11 taneye bedel ama bahsettigin adamlarin en yenisi 6 ,digerleri 13 ve 20 sene once geldi

futboldaki ucretler bu surecte cok degisti .. herhalde ki o donemde gelen bu adamlar ile bugunku rakamlar arasinda ciddi fark var

popescuya odenen para nedir bilmiyorum ama cok dusuktur , keza song da .. ama bugun en ust un bir alti sayilabilecek vidalar filan 10 dan basliyor

Ahmet+Serdar için 7 Milyon Euro bonservis + 3.5 Milyon Euro da toplam senelik bağlayacağına üzerine 1 daha koyup senelik de 2.5-3 Milyon Euro vererek alırsın Vida, Matip, Kjaer, Skrtel ayarında adamları.

Kjaer için 6 Milyon Euro bonservis ödendi yaşı da 26 idi geldiğinde adam şu an ligin en iyisi ve en az 4-5 sene daha Muslera gibi bu verimi verir. Elden çıkarmak istersen de en az 12- 15 Milyon Euro bedeli var. Çin vs değil EPL, Bundesliga pazarında bile.

Transfer dediğin budur.

Ahmet'i hangi Avrupa kulübüne para ile satabilirsin.

En son Arda ve Mehmet Topal'dan para kazandık yerli transferinde. Emre bile ki yeteneği bence çok yüksek bonservisi elinde olunca transfer yaptı.

Demek ki paramiz kjaer , vida ya da hugo ayarinda bir adama yetmedi cunku onlarla yapilacak sozlesmelerdeki senelik ucret ve verilecek bonservisi toplayinca ahmet in 3-4 katina denk gelir

ahmet gerekli miydi , evet , ama dogru isim mi , oynamadan bilemeyiz , ben lafa "ben de olsam almam" diyerek girdim , ama bu stoper ihtiyacimiz olmadigini gostermiyor

devre arasinda anca bu yapilirdi , yapildi ... donk gibi de olabilir , onda da ayni seyi yaptik ... ki donk ile ilgili yorumlar daha bile pozitifti

chedjou ve semihe katlanmaktansa ahmet kumari oynandi , bu donemde bu paraya anca bu yapilabilir
Hiç bir şekilde katılmıyorum. Yıllardır böyle transfer yaptığımız için yerimizde sanıyoruz.

2-3 çöp alacağıma o adamlara harcadığım parayı toplar biraz da üstüne koyar tek bir oyuncu alırım ama iyi oyuncu seni taşıyacak oyuncu alırım.

Yıllardır hep ona 3 buna 2 şuna 2,5 diye savuruyoruz paraları.

Mesela şimdi Ahmet'e 2,5 verdik Rodrigues' e 3,5 verdik. Etti sana 6 milyon. 6 Milyona iyi stoper bulursun mutlaka, gerekirse biraz da üstüne koyarsın ama iyi futbolcu alırsın kafan rahat olur yıllarca. Böyle de Ahmet gibi Rodrigues gibi kumarlara gerek kalmaz.

Yasini madem affedecektin Rodrigues' i niye aldın diye sormazlar mı adama senin en büyük sorunun defans iken.

Ahmet transferinin savunacak hiç bir yanı yok gözümde. Yok genç miş yok başka adamlara paramız yokmuş bunlar sadece bahane üzerine bahane.

Bulan buluyor alan alıyor biz niye hep kendimizi böyle saçma laflar ile avutuyoruz?

Ben yakın zamanda bu kadar tepki çeken transfer hatırlamıyorum
Olurda kazara tutarsa efsane aşlık olacak ������

tapatalk

Aslında sorun tutup tutmamasında değil, sorun işimizi şansa bırakmakta, hem de bu paralara. Dediğin gibi tutarsa zaten kazara tutmuş olacak, bizim bu dönemde buna tahammülümüz yok.

Geri
Üst Alt