Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dostluğu inşallah ilk yapacakları maçtan sonra da devam eder"

Fenerbahçe'yle -sportif anlamda- kanlı bıçaklıyız ve onlara nefretimin azalması dahi söz konusu olamaz. Bunu değiştirecek çok az şey var ama bazen BJK'nın ezikliği ve tiner kokusu ciddi manada Fener'e olan nefretimi geçiyor.

Senin üstüne vazife mi şimdi bu?

Kavga patırtı gürültü gibi şeylerden nemalanıp artık böyle şeyleri doğal bulan, bunu kimliğine işletmiş bir klübün başkanından beklenilecek açıklama.
Biz fb ile ister dost ister düşman görünürüz, bu kimseyi ilgilendirmez, bunu ağzına alan bjk ise yüz yılı geçmiş bir zamandır hep araya girmeye çalışan, bu iki büyük arasındaki ilişkiyi içten içe kıskanan, bunu kompleks haline getirmiş, trabzon seviyesi ne ise onun istanbul şubesi olan, hatta istanbul dışında bir sehrin takimi olsa adı sanı bile belkide bugün tarihin tozlu sayfalarında kalmış olacak derecede, yöneticisiyle taraftarıyla görgüsüz, itici, sevimsiz ve asla ve asla fb seviyesine bile gelemeyecek küçük bir kluptür.

hepinizi kardes yaptik da diyebilirdi. der belki bir gün

o maç kavga gürültü çıkabilir ancak kimse bu sezon ezeli rakibimizle dostlugumuzu bozamaz.

her zaman diyorum bjkli gormemisligi kadar iritice edici birşey yok yeryüzünde

ya fener ya biz olalım bu sezon. dısarıdada her turlu lobıyi yapalım kargalara
Bjk ye birlikre oral show yapacagız !!!

Bu şu demek oluyor Fenerbahçe-Galatasaray maçında karşılaşmalı bir hakem kararı çıkacak. Komplo teorisi üretmek istemiyorum ama şu an Galatasaray-Fenerbahçe dostluğunun Beşiktaş ve TFF'ye yaramadığı açık. Ortamı bozmak için en güzel şey bu maçta aleyhimize veya leyhimize bir hatanın olması.

Ben bu sezon şampiyon olamazlarsa görücem bu üst perdeden konuşmaları. Kadroda ki en iyi oyuncuları kiralık, yaşlı ve seneye bankalar birliği ödemeleri geliyor kazancın yarısı bankaların olacak o zaman konuşsun bakalım ne yapacak. Nasıl kadro kuracak ve taraftarın tepkisi olunca başlar ağlamaya ödemeler ertelensin yok gelirler arttırılsın diye.

Ekşi de nasıl ağlıyor koduklarim tinerci yuvası

•quod erat demonstrandum•

Büyükler konuşurken lafa girilmemesi gerektiğini bir türlü öğrenemediler.

Geri
Üst Alt