Ahmet Nur Çebi: "Malatya şehri yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez"

Uyuyan devi uyandırdın cebi. Şimdi sen düşün. O gün adam gibi msj versen buralara kadar gelmeyebilirdi mevzu

GSC Mobile App

maxresdefault.jpg

istersen ne siz izmire gidin ne biz malatya ile oynayalim. Atatürk de bulusalim sizi yine güzelce bir sekelim nasil olur kazanan sampi olsun

Nedense hiç sıkıntı yapmıyorum kendime. Haftalar önce kendimi şampiyon olmamaya şartlamıştım. Şu noktaya gelmek bile şaşırttı beni açıkçası. O yüzden bu noktada şampiyon olursak inanılmaz sevinirim ama olamazsak da çok önemli olmaz. Çevremdeki beşiktaşlılara baktığımda ise şampiyon olamazlarsa ki olamayacaklarını hissediyorlar delirirler. Fenerin yaptıklarını da unutmuyorum ama bu sezon neredeyse aleyhine hata yapılmayan beşiktaşı düşününce inşallah yenilirler ve üçüncü olurlar diyorum.

Yani 4 gol atsak koskoca sehri saibe altinda birakacak.

moron herifler ülkede şike damgası vurulamayacak en son adamlardan birine şikeci dediler ünal hoca gibi sakin birini bile kızdırdılar muhtemelen

Ciddi bir şekilde rüzgar arkamızda, onların ayakları titriyor.

Saha dışında tartışmaya çekmeye çalışıyorlar bizi gerek yok.

Hafta sonu çıkıp çatır çatır topumuzu oynayıp, Göztepeden sonucu bekleyeceğiz.

Ben Yusuf Günay'a hakaretvari konuştu diye açıklama yapar diye bekledim, ama akıllı davrandılar.

Hoca toplatsın telefonları kapattırsın tv’leri falan bakmasın oyuncular haberlere buna kendisi de dahil. Amaç elimizden geldiği kadar gol atıp maçı kazanmak. Olursa olur, olmazsa da üzülmeyiz son 5 maç kasarak 2.ilk fena sayılmaz.
Ama bunlara çoktan güzel bir ders verdik. Bunlar derken f-bjk+bizim yönetim. Diyoruz sene başından beri haklarımız yeniliyor bunları kayırıyorlar diye. Bugün duyduğumuz bu ciyaklamalar söylediklerimizin karbon kopyası 1.elden kopya-onayı.
İşte bu yüzden “doğru düzgün bir yönetim gelmedikçe Genç Alman hoca” fikrine karşıyız. Yoksa kim istemez. Lige bak, çay demle. Rezalet

Son düzenleme:
Bunların eli ayağı titriyor korkudan belli. Bizim cepheden böyle bir açıklama duyamazsınız tarih boyunca. Biz işimize bakıcaz Malatya'da Göztepe'de herkes işine bakacak kardeşim hakeden olsun o ona yattı bu buna kalktı prim verdi averaj çekti geçin bu işleri.

Malatyanin 5 yemesi konumuna gore normalde. Hatay nasil 7 yedi onu anlatsinlar bize. Bizden 1 hafta önce attilar 7 golü. Bizim maçta nerdeydiler bu itler. Hakem kiyagiyla penaltıdan attılar.

Geçen son maçlarında hakem yine elinden geleni yaptı. Verdiği kırmızı akıl alır gibi değil. Gümrük azıcık oyunu yığdı hemen 2 sarı kart 3-4 faul direncini kırdı adamların. Ne kadar tanıdık değil mi ? Senelerdir kazanamadık Saraçoğlu’nda benzer senaryolar yüzünden.

Son düzenleme:
Geçen son maçlarında hakem yine elinden geleni yaptı. Verdiği kırmızı akıl alır gibi değil. Gümrük azıcık oyunu yığdı hemen 2 sarı kart 3-4 faul direncini kırdı adamların. Ne kadar tanıdık değil mi ? Senelerdir kazanamadık Saraçoğlu’nda benzer senaryolar yüzünden.

Sen 3-0 yensen muhtemelen şampiyon olacaksın. Gidip milletin maçıyla felan ilgilenirsen göztepe döşer sana

Geri
Üst Alt