Ahmet Nur Çebi: "Malatya şehri yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez"

Göztepe taraftarı iyice bilenmiş vaziyette
Turgay denen herifin açıklamalarına epey sinirlenmişler

Efendi Beşiktaş. Yersen. Sizin efendiliğiniz ancak zirvede olduğunuzda olan sahte bir efendiliktir leş kargaları.

göztepe'nin bu kadar bilenmesi iyi değil. zati bok gibi takım, bir de hedefle çıkarlarsa patlarlar diye kuşkulanıyorum.
bilenme olayı cok seyi değiştirmez yeterki gencler macındaki gibi yedeklerle cıkmasınlar ve gevsek oynamasınlar nekadar mal var kaleci dahil oynatmıs ünal hoca aslar kulübede beklemıs

Alkışlayacakmısın Nurella sen onu anlat gülüm

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Röportajında önce Karagumrugu konuştu
Sonra Malatyayı konuştu
Bjk kiminle oynuyor
Göztepe
En son Göztepe konuşuldu
İyi değil

Hatay averaj takımı mıydı gavat? Rakip takımın kendi kalesine 2 gol attığı maç oynamış adamsın. Hiç mi utanman yok? Aklı sıra Malatya'yı motive edecek.

Bir kişi de sormuyor ki kardeş 5 hafta önce düştüğü kesinleşen takımın forveti olan rodellega maçın başından sonuna kadar niye horozlandı.
2 senedir yokları oynayan recep niyaz niye futbolcu olduğunu hatırlayıp kendini yırttı.
Bunun da peşine düşsün belki odadaki aynayı görür

Göztepe maçını gözden uzak tutmasının sebebini, nasıl olsa fark atacaklarını düşündüğüne değil de kazanacaklarından bile emin olamayışına bağlıyorum; BJK momentumunu tümüyle kaybetmiş durumda zira...

şimdi de karagümrük teşivk aldı diye saldırıya geçmişler. an itibarıyla ali koç falan daha sempatik gözümde. biz olamıyorsak febe olsun şampiyon. o derece tiksindim.

Ben bunu sezon boyunca söyledim ulkenin en irite edici camiasi ve taraftarı bunlar. Şimdi bunları konuşmak gereksiz ama olurya bunlar fenerle cekissin herhangi bir sezon kesinlkkle fener alsin isterim.
şimdi de karagümrük teşivk aldı diye saldırıya geçmişler. an itibarıyla ali koç falan daha sempatik gözümde. biz olamıyorsak febe olsun şampiyon. o derece tiksindim.

Geri
Üst Alt