Ahmet Nur Çebi: "Malatya şehri yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez"

Şuurunu kaybetmiş bunlar. Hatay'ı averaj şehri yapmaktan geri kalmadınız ama.

Kendine küfür ettirmek. Rezil olmak neden bukadar hoşuna gidiyor. Şampiyon olcam diye birtek bok yemedikleri kaldı ya. Nasıl insanlarsiniz. Siz konuşmaya devam edin. Allah büyük

Son düzenleme:
adam gibi yönetimimiz olsaydı ağzının payını verirdi , it herif öyle bir yönetim olacak ki bu herif iş dünyasında sıkıntı yaşarım diye korkacak haddini bilecek.

Fatih hoca ağzının payını verir de ceza verelim diye bekleyen bir puşt sürüsü var

Hatayspor'un oyuncusu Billong'un o maçta amatör oyuncu gibi takılması ve o maçın ardından kadro dışı kalmasını da araştıracak mısın Çebi?
Ayrıca Gümrük'e teşvik gittiyse bile bunu şikeci kardeşiniz Fb'den başkası yapmamıştır

arkadaş ne kadar anti-centilmen iki rakibimiz var ya, böyle bir şey olamaz. insana beddua dahi ettiremiyorlar, ikisinden birini seçmek zorunda olduğunda hangisine edeceğine şaşırıyor insan.

tam "inşallah göztepe bjk'yi yener, fb de 3 puan alır da bjk üçüncü olur" diyecektim, bir saniye nefes alıp fener'in ne olduğu aklıma gelince vazgeçtim.

gs kanadından tek bir açıklama yok, bjk kanadı 3 gündür çıldırmış gibi sağa sola iftira atıyor. iyice kontrollerini kaybettiler, psikolojik olarak dağıldılar.

en son bjkl'i bir troll/gazeteci dün ünal karaman'ın gs'dan zamanında tesvik aldığını yazdı, sonra o sene ünal hocanın kadroda olmadığı ortaya çıkınca, özür dileyip sildi.

ne kadar utanç verici. insanları birbirlerine düşürmek, toplumu ayrıştırmak, insanlara iftira atarak sahte başarılar kazanmaya çalışmak ne kadar kolay.

Beşiktaş sezonu 3. Bitirecek :D

Bu adamin bogazina kadar sokmamiz yetmemis biraz daha derine indirmemiz lazim

Şu aciklamalarfan sonra besiktas hayatta maci alamaz. Adamlar cökmüş bitmiş 😂😂

Geri
Üst Alt