- 29 Temmuz 2011
- 17.199
- 8.783
- 1.588
Mesajı aramak istemedim ama editlenmeli raporlayamadim pek sağlıklı olmamış yukarıda alıntılanan mesaj. Aktif bir moderatör ilgilenebilir mi lütfen?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad mesaj benim mesajım. Ve soru var orada. Yanlış okumuş olabilirsin. Başka bir mesaja karşılık yazilmıştı. Kubat tokmakcinin mesajina. O mesajdan bahsediyorsan başka.Mesajı aramak istemedim ama editlenmeli raporlayamadim pek sağlıklı olmamış yukarıda alıntılanan mesaj. Aktif bir moderatör ilgilenebilir mi lütfen?
..Allah deprem felaketini şehrin takımları şike yaptı diye mi verdi? Eğer öyleyse istanbul 100 kere yıkılırdı...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla ben de anlamadım.Ben de o yoruma pek anlam veremedim, arkadas orada ne demek istemis...
Kardes tabi bu senin yorumun. Herkes kendi yorumunu yapmakta özgür. Deprem gibi bir meseleyi 2 mac sonucuna baglamana karsi benim yorumum...
Sesli güldüm Allah’ta seni güldürsünBim den televizyon kaçıran heriften farkın yok
Ankaraspor'un da Ankargücü olayından düşürüldüğü sene sadece kalan maçları hükmen sayıldı. Çebi boş boş konuşuyor.Elde kapı gibi bir örnek var. Hem de sadece 3 sezon önceden.
2019-2020 sezonu Elazığspor
TFF 2. Lig puan durumuna baksınlar. Deprem sonrası ligden çekilen Elazığspor'a hangi kural uygulanmışsa yine o kural uygulanır.
Geçmişte de örnek var;
1988-89 Samsunspor. Otobüs kazası nedeniyle ligden çekilirken o güne dek oynandığı maçlara dokunulmadan kalan maçlarına hükmen verilmiştir.
Sesli dinleyince tavrı daha kötü
herif felaket tepki aldı zaten,daha konusmazO kadar boş konuşmuş ki acaba Twitter da söylediklerinin dışında altını dolduracak bir şeyler söylemiş mi dedim saçma sapan yerlere bağlamış daha da batmış. O kadar geçmişe dönebiliyorsa zaman makinası atlasın gitsin görelim daha doğmamış çocuğa isim koyuyor böyle mantık mı olur maçlarda içerisi dışarısı mı olur sonuçta bilim var istatistik var mantık var bunu söyleyen adam haarp teknolojisine filan da inanıyordur kendileri 2 maçta 1 puan almış bizle fener deprem keşke olmasaydı da oynasaydık bunlar konuşulmasaydı da maçlar oynansaydı 2 takımda 3 puandan fazlasını alırdı. Aklı sıra akıl oyunları yapıyor ama yaptığı zaman yanlış önerisini 10-15 gün sonra söyleyebilir bir sıkıntı yok daha enkazdan insanlar çıkarılmaya çalışırken şu açıklamayı yapacak kadar küçülüyorsa diyecek bir şey yok.
Bu adamlar kulüp başkanı topluma örnek olmaları lazım yönettikleri kulüplerin milyonlarca taraftarları var yönettiği kulüp bir sivil toplu kuruluşu önce depremle alakalı süreç atlatılır onla ilgili destekler olursun her şeyi yaptıktan yaşam ihtimali kalmadığında enkazlar kaldırılırken zaten gündelik yaşama dönüş başlayacak o dönem geldiğinde bu fikri söyleyebilirsin olumlu olumsuz kulüpler birliğinde görüşülür. Ya 120. saat olmamış halen enkazdan insanlar çıkıyor burada her çıkan insan için seviniliyor bunu söyleyen taraftar olsa hiçbir şey demem ama 20 milyonu temsil eden bir insansa verilen tepkilerin az bile olduğunu düşünüyorum.herif felaket tepki aldı zaten,daha konusmaz
bu uslup hos degil. vefat eden vatandaslarimizin ruhuna saygisizlik.Ulan soysuz noldu onbinlerce vefat senin götünün imdadına mı yetişti. İyi ki deprem oldu 5-6 puan kaptık mı diyeceksin ne diyeceksin haysiyetsiz
Haklısınızbu uslup hos degil. vefat eden vatandaslarimizin ruhuna saygisizlik.