Ahmet Nur Çebi'den Geriye Dönük Puan Talebi: "Bazı takımların işine gelmiyorsa sineye çeksinler"

Mesajı aramak istemedim ama editlenmeli raporlayamadim pek sağlıklı olmamış yukarıda alıntılanan mesaj. Aktif bir moderatör ilgilenebilir mi lütfen?

Elde kapı gibi bir örnek var. Hem de sadece 3 sezon önceden.

2019-2020 sezonu Elazığspor

TFF 2. Lig puan durumuna baksınlar. Deprem sonrası ligden çekilen Elazığspor'a hangi kural uygulanmışsa yine o kural uygulanır.

Geçmişte de örnek var;

1988-89 Samsunspor. Otobüs kazası nedeniyle ligden çekilirken o güne dek oynandığı maçlara dokunulmadan kalan maçlarına hükmen verilmiştir.
Ankaraspor'un da Ankargücü olayından düşürüldüğü sene sadece kalan maçları hükmen sayıldı. Çebi boş boş konuşuyor.

Yani sen oynayarak kaybetmişsin ben oynayarak kazanmışım diyorsun ki bana da puan ver. Derler ki anan güzel mi?

Şimdi sövmeye başlasam sabaha kadar dümdüz giderim bu adama. Ama böyle bir günde yakışmaz. Daha 4 gün olmuş, enkaz altından hâlâ sağ vatandaşlarımız çıkartılıyor bunun derdine bak!! Ulan…

Yağmacı çebi sineye çekmesi gereken oynayıp kaybettiğin puanlar sebebiyle sensin

#Yağmacılarınkafasınasıkılsın

Tüh sıfatına deprem bölgesindeki yagmacılar gibi buda fırsatı degerlendircek aklı sıra

Sesli dinleyince tavrı daha kötü

O kadar boş konuşmuş ki acaba Twitter da söylediklerinin dışında altını dolduracak bir şeyler söylemiş mi dedim saçma sapan yerlere bağlamış daha da batmış. O kadar geçmişe dönebiliyorsa zaman makinası atlasın gitsin görelim daha doğmamış çocuğa isim koyuyor böyle mantık mı olur maçlarda içerisi dışarısı mı olur sonuçta bilim var istatistik var mantık var bunu söyleyen adam haarp teknolojisine filan da inanıyordur kendileri 2 maçta 1 puan almış bizle fener deprem keşke olmasaydı keşke şu an başka şeyler konuşuyorsa olsaydık hatta maçlar oynansaydı 2 takımda 3 puandan fazlasını alırdı. Aklı sıra akıl oyunları yapıyor ama yaptığı açıklamanın günü yanlış bu önerisini 10-15 gün sonra söyleyebilir bir sıkıntı yok daha enkazdan insanlar çıkarılmaya çalışırken şu açıklamayı yapacak kadar küçülüyorsa diyecek bir şey yok.

O kadar boş konuşmuş ki acaba Twitter da söylediklerinin dışında altını dolduracak bir şeyler söylemiş mi dedim saçma sapan yerlere bağlamış daha da batmış. O kadar geçmişe dönebiliyorsa zaman makinası atlasın gitsin görelim daha doğmamış çocuğa isim koyuyor böyle mantık mı olur maçlarda içerisi dışarısı mı olur sonuçta bilim var istatistik var mantık var bunu söyleyen adam haarp teknolojisine filan da inanıyordur kendileri 2 maçta 1 puan almış bizle fener deprem keşke olmasaydı da oynasaydık bunlar konuşulmasaydı da maçlar oynansaydı 2 takımda 3 puandan fazlasını alırdı. Aklı sıra akıl oyunları yapıyor ama yaptığı zaman yanlış önerisini 10-15 gün sonra söyleyebilir bir sıkıntı yok daha enkazdan insanlar çıkarılmaya çalışırken şu açıklamayı yapacak kadar küçülüyorsa diyecek bir şey yok.
herif felaket tepki aldı zaten,daha konusmaz

herif felaket tepki aldı zaten,daha konusmaz
Bu adamlar kulüp başkanı topluma örnek olmaları lazım yönettikleri kulüplerin milyonlarca taraftarları var yönettiği kulüp bir sivil toplu kuruluşu önce depremle alakalı süreç atlatılır onla ilgili destekler olursun her şeyi yaptıktan yaşam ihtimali kalmadığında enkazlar kaldırılırken zaten gündelik yaşama dönüş başlayacak o dönem geldiğinde bu fikri söyleyebilirsin olumlu olumsuz kulüpler birliğinde görüşülür. Ya 120. saat olmamış halen enkazdan insanlar çıkıyor burada her çıkan insan için seviniliyor bunu söyleyen taraftar olsa hiçbir şey demem ama 20 milyonu temsil eden bir insansa verilen tepkilerin az bile olduğunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt