AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

haksız gol attılar ama adamlar oynuyo hala ezeriz mezeriz komik oluyorsun futboldan anlamadığın belli
Olay futboldan anlayıp anlamamak değil, biz de en az adamlar kadar pozisyon yakaladık. Biraz şanslı olsak şu an biz önde olabilirdik
Dengesiz yakalandıkları 2-3 atak var
Sayısını kaç korner attığımıza bakarak görebilirsin
+ olarak penaltı haksız, takımı en az 10-15 dk oyundan düşürdü.
İkinciyi yarı maçı çevirirsek burada ol

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu penaltı pozisyonu fener aleyhine olsaydı spikerler 40-50 defa konusunu acmıstı ilk yarıda. Bize olunca 1 kere bile deginmediler

Adam gibi top oynarsak deplasman da gol atarız biz bunlara, işki bu maçta iyi oynayıp maçı çevirsinler !!!!

İspanyollar Portekizlileri sevmez sınır ülke diye mecbur değiller sevmeye. Önce bizim takımın nasıl malca döküldüğünü görün bala göte oynuyoruz resmen küt pât kabul edin sonra hakeme laf edin. Onyekuru malı o pozisyonu atsa penaltı filan olmazdı.

İç sahada iyi oynuyoruz diyenler bişey oynamadığımızı anlamıştır sanırım. Bu kadar rahat pozisyona girebilecekleri tek deplasman bizimkidir. Orta saha yok, iki arap piyasada yok. Bekler ortada yok. Diagneyi görmedik. Marcao Luyindama Ndiaye Onyekuru dörtlüsü bir şeyler yapmaya çalışıyor. Hep bireysel yetenek ile tehlikeliyiz. Organize bir şey yok.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benfica'nin pozisyonu mu var pardon ? Siz başka maç mı izlediniz. Evet boş alan verdik diyebiliriz ama ben pozisyon falan verdiğimizi hatırlamıyorum

Hocamin degisikliklerini merakla bekliyorum.

Staddayım. Penaltı mı pozisyon ?

Ekli dosyalar

• 15501701725528063433385952315180.webp
    15501701725528063433385952315180.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 111
Sıkıntı fernando da.Bütün takımın enerjisini düşüren maalesef benim bir zamanlar çok beğendiğim fakat performansı 0 lara gerileyen fernando.

Diagne ye topu taşıyamazsan adam ne yapsın ? Marcao Luyindama da takımın durumuna göre gayet iyiler.

Geri
Üst Alt