AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

Vlachodimos

A.Almeida, Ferro, Rúben Dias, Grimaldo

Rafa Silva, Florentino, Gedson, Cervi

João Félix, Jonas

Böyle bir kadroyla çıkmalarını bekliyorum. Grimaldo çok zorlar bizi. İşimiz kolay değil bakalım ne olacak.

İhtiyacimiz olan akilli bir oyun .nasil olsa siz kazanacaksinizi hissettirerek tuzaga dusurmeliyiz .Zaaflari olan yan top ,duran top kazanip hava hakimiyetimizle 2 gol bulabiliriz.Hatta tur bile atlayabiliriz.
Golleri bulursak ,onyekuruyu kullanabiliriz.
Son darbe icin.

Muslera
Mariano-Luyi-Marcao-Nagatomo
Donk-Ndiaye
Feghouli-Belhanda-Onyekuru
Diagne

Selçuk, Akbaba, Sinan dışında hamle de yok. Akbaba da hazır değil.

İnanın çocuklar demek isterdim ancak şu an hıncal uluç modundayım inanmayın çocuklar.

Golü yiyeceğimiz kesin olduğu için eleme ihtimalimiz yok kimse hayal kurmasın topumuz tüfeğimizle lige asılmamız lazım 3 maç 9 yapabilirsek ben farkın minımum 3 e ineceğini banko görüyorum hayırlısı bakalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oraya 2-0, 3-1 gibi bir skorla gitmeliydik.

Sağlık olsun.

Donk,diagne,luyi,marcao 4 lusuyle duran toplardan 2 gol bulma sansimiz var ,atletico misali.

Su ana kadar Sezon genelinde hava topu basari oranlari

%53

O duran topları kullanacak adam lazım.Israrla yavaş,şişirme ve şamrel gibi duran top kullanan belhandanın atmasında ısrar etmek gerizekalılıkdır.Bunu bile düşünemeyen adamların özellikle takım savunması anlamında bu kadar kötü oynaması çok normal.

Kim olursa olsun..Duran top organizasyonuda çalışmaya gerek yok.Sert kavisli ve belli bir yükseklikde her atılan ortada çok ciddi tehlikeler yaratırız.

Evet kadronun maliyetine göre rezalet bir top oynuyoruz.Ama deplasmanda olması, karşıda çok ciddi savunma yapan anadolu takımı yerine büyük bir takımın olması bizim için oyun anlayışı olarak farklı bir maç olabilir.Ve çok ciddi boş alan bulabiliriz. savunmasıdaki adamlar bireysel hata yapmamalı.Zaten takım savunması rezalet.Birde bireysel hata yaparsak çok kötü olur.Ben serdarın her zaman Galatasaray için yetersiz bir oyuncu oluduğunu söylemiştim.Daha önceki maçlarda ümidim olsada bizim defans oyuncuları aklıma geldikce ümidimi kaybediyordum.Şimdi ise iki defans ve bir forvet oyuncusu yeni olmasına rağmen aynı kötü takım savunması devam ediyor.Ama malesef defans oyuncuların genel olarak iyi oynamalarına rağmen bireysel hataları devam ediyor.Kesinlikle dikkatli olmaları gerekiyor.Serdar yetersizinde hissettiğim duyguları bu iki stoper yaşatmamalı.İstedikleri kadar iyi oynasınlar bu hataları yaptıkları müddetce bir anlamı kalmaz.Özelliklee Marcao çok iyi oynarken neredeyse her maç ciddi bir hatası oldu.

Ne kadar gerçekleri görsekde,takım pek umut vermesede şu skorla yeniliriz diye açıklama yapamıyorum.Hala köşelerde bir yerlerde umut taşımak istiyorum.

özellikle bizim için deplasman ve karşıdaki takımın güçlü büyük bir takım olmasından dolayı farklı bir oyun anlayışı olacak.Ve duran toplarıda daha etkili kullanmalıyız.İşte bunlar bana umut veriyor.
O yüzden gol yeme ihtimalimiz çok çok yüksek olacağından,

her yediğimiz golün iki fazlasını atacağımız her hangi bir skorla çakıp geliriz..

Geri
Üst Alt