AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

Herseyden once ikili mucadeleleri kazanmamiz gerek. Bunun ustune pas hatasini en dusuk yuzdeye indirmemiz lazim.. Bunlari yaptik mi 1-2 degil rahatlikla 5-6-7 gol pozisyonunu bulursun.. ama temel rakibine ustunluk kurmak.

Bunu yapamiyorsan ozaman top sendeyken temkinli ve acele etmeden pas yapip buldugun sut imkanlarini degerlendirmen gerekiyor.

Bunu da yapamiyorsan bireysel performanslarin maci koparmasina dua etmemiz gerekir.

Sahsen sansimiz yuzde 30 diyorum ama hic birsey bitmis degil mac bir baslasin ve insallah sahsi hatalardan dolayi erken bir gol yemeyiz.

Maç şifresiz mi ya takip edemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koyup geçiyoruz, gram şüphem yok, güveniyorum takımıma, caps alacaklara da kafam girsin, biliyorum sinsi sinsi bekliyolar kıyıda kosede.
Skor insallah turlamaya yeter, 2 gole kadar umudum çok ama 3 atar miyiz, bilmiyorum, muhakkak yeriz, 2-1 geciyo içimden ama uzatmalara nefesimiz yetmez maalesef.
Sans yanında olsun cimbomum, güvenin takımınıza.
Olmadı, canları sağolsun, kanatlı takımını içerde hoplatırız bizde.

Eminim 2-0 yenerek gitseydik uzerimizde daha baski olacakti ve buyuk ihtimal 3-0 yenilip turu gecemeyecektik. O yuzden umudum var, icimden 1-3 geciyor

Kaybedecegimiz bisey olmayan maca cikmak valla daha guzelmis ya. Stresi daha az daha zevkli :)

Dz8bzZcWoAIlA2w.jpg

olmamız gereken yerdeyiz

Geri
Üst Alt