AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

İlk maçta oynamamız gereken kontrollü oyunu en az 2 gol atmak zorunda olduğumuz maçta oynamamız da enteresan:asd: Adamlar mini Atletico Madrid gibi bu arada, yatıp uyuyun bence mucize olmazsa bu adamlar bizden 2 gol falan yemez. Tek şansımız duran toplar da onda da solucan beyinli bir duran top ustamız var, dünyanın en alakasız yerlerine atıyor topları. Takımın genel yaratıcılığı çok düşük zaten bu adamları açmamız imkansız. Sinan'ın bir kere kesin girmesi lazım Diagne'nin yerine.

Sinan gümüş cenabeti büyü yaptı kesin.bi türlü forvet bulamıyoruz tam bulduk derken g.tümüzde patlıyor

Diagne hiç gol atmasa araplara 8-10 iteleriz.Adam cezasahası içi golcüsü.Biz pozisyona sokabildik mi bir defa bile.Bu adamı alırken amacımız belliydi.İçeriye topu her türlü taşıyoruz orada bitirici biri lazım.Öyle saçma organizasyonsuz oynuyoruz ki oraya kimi koyarsan koy farketmez.Takımın hiçbir atak organizasyonu yok.Benfica vasat bir takım.Ama bir sistemleri var ve herkes onu oynamaya çalışıyor.Biz ne oynuyoruz bir kişi anlatsın.Feghouli Yunus değişikliği olmalı.

Cagne çöp oğlu çöp.Donk hayalet eleman orta sahada.Bu şartlar altında 2 gol bulmak için Allahın baya bi sevgili kulu olmak lazım.

Çok akıllı oynuyorlar, gıpta ediyorum adamlara. Bunların elinden tur almak imkansız bizim için.

Sadece bizim icin mi adam Avrupanin en iyi takimlari arasinda kimse icin kolay degil Benfica suanda sampiyonlar liginde olmasi lazimdi ama sansiz bir sekilde elendi gele gele bize geldi.

Ben işin elenmesinde elemesinde değilim, iyi kötü milyon eurolar harcanıyor orta ölçekli bir avrupa takımına karşı iki pas yapamıyorsun. Çok daha az paralar ile kurulan takımlar bunu pekala yapabiliyor, ben bu olaya gıcık oluyorum. Sanki çok normal bir şeymiş gibi davranılması da ekstradan sinirlerimi bozuyor.

Bu maçta öyle oyun üstünlüğünü filan alamazsın modric ile oynamıyoruz sonuçta boş boş konuşmayalım. İlk maçın skoru öyle olmasa topu sana vermezler zaten. Vermelerine rağmen oynayamıyoruz üretemiyoruz tam bir turnuva takımı adamlar yapacak birşey yok.

Forvet yok bahanesi cok revacdaydı,bay terim çok rahatsız idi,tarftarda öyle ,sorsan yönetimde öyle ..... ne oldu 2 çöpe en az evet en az 25 milyon euro gömüldü(maaslar icinde) ,bu rakam en asgari rakam keza diagne denen herif icin bilmedigimiz bonuslarda var.... korkunç rakam,bu paraya yeni takım kuruyorlar ve biz çöpe atıyoruz.. sorumlular hesap vermeli...

Vallahi forumda herkes göbek atıyordu.medya aylarca adamı övdü. istatistik biliminin yanıldığı bi nokta diagne.

Yooo en ufak yanilma yok.

Turkiyrden aldigimiz hic bir yabanci oyuncunun hayrini goremedik.

Bu herifi istememistim. Bunu defalarca yazdim. Attigi golleri gordum. Rakiplerin GS santraforunu oyle rahat birakmasinin imkansiz oldugunu biliyordum .

Sene sonu gol krali olucak. Hemen araplara gazlamaliyiz yazin. Zararin neresinden donersek kardir.

Neden ŞUT çekmiyoruz ?

Hani şut çekmeden skor üretebilmenin bir yolunu mu bulduk ?
topçu yokki

belhanda şutör değil ligde gol atmasına bakmayın 20 hafta şut atmayan topçu ve attırmıyolar
fegh zaten her şutu rakibe çarptırıyo her maç 2 tane garanti
diagne?
onyekuru ise şut çektiğini görmedim
ndiaye kazma zaten

Adamlar fizik olarak taktik olarak cok gerideyiz bildigin aramızda 10 yıl fark var

Geri
Üst Alt