- 30 Kasım 2008
- 9.537
- 3.774
- 428
Adam top çalma rekoru kırdı resmen daha ne yapsın insafSimdi millet yine B10 ya salliyordur (haklilar) da Badouyu goren oldumu, ne yapiyor o eleman?
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam top çalma rekoru kırdı resmen daha ne yapsın insafSimdi millet yine B10 ya salliyordur (haklilar) da Badouyu goren oldumu, ne yapiyor o eleman?
:dLuyindama da ileride cok kufur yiyecek benden demesi burada abartilinca bisey var sandimda da vasat bir stoper iste
Ah ulan ah fernandes usta olacakti ki..Valla takimda net 6 8 10 numara problemi var. Artik sadece tek mevkisi olan adamlari alalim.
O kadar serbest vurus kazandik bir tane bile tehlike olmadi. Yahu hic olmazsa orta sut karisimi yapin
Nerede savasmis, ben goremedim deAslan parcasi orta sahada tek basina savasmaya calisiyor.
Çok akıllı oynuyorlar, gıpta ediyorum adamlara. Bunların elinden tur almak imkansız bizim için.
Badou kiralık para kazandırıp gitti kötümü oynuyor sene sonu postalarsin ama belhanda diagne yi ne yapacaksınSimdi millet yine B10 ya salliyordur (haklilar) da Badouyu goren oldumu, ne yapiyor o eleman?
Baska spora yönel renkdas.Nerede savasmis, ben goremedim de
Vallahi forumda herkes göbek atıyordu.medya aylarca adamı övdü. istatistik biliminin yanıldığı bi nokta diagne.
topçu yokkiNeden ŞUT çekmiyoruz ?
Hani şut çekmeden skor üretebilmenin bir yolunu mu bulduk ?
Buna katiliyorum. Belo zaten yolcu ama bu Diagne iyi girdi gibi duruyorBadou kiralık para kazandırıp gitti kötümü oynuyor sene sonu postalarsin ama belhanda diagne yi ne yapacaksın