Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle, aynen.Diagnede yönetim hoca kadar taraftar da suçlu. Hepimiz sucluyuz. Bu sene eren Mitroglu yeterdi ama taraftar olarak cok baski yaptik. Galatasarayin parasini çöpe attirdik. Yazık oldu.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diagne hiç gol atmasa araplara 8-10 iteleriz.Adam cezasahası içi golcüsü.Biz pozisyona sokabildik mi bir defa bile.Bu adamı alırken amacımız belliydi.İçeriye topu her türlü taşıyoruz orada bitirici biri lazım.Öyle saçma organizasyonsuz oynuyoruz ki oraya kimi koyarsan koy farketmez.Takımın hiçbir atak organizasyonu yok.Benfica vasat bir takım.Ama bir sistemleri var ve herkes onu oynamaya çalışıyor.Biz ne oynuyoruz bir kişi anlatsın.Feghouli Yunus değişikliği olmalı.
Valla aynen. Bizimkiler dalga gecer gibi havadan bombeli atiyorlarAh ulan ah fernandes usta olacakti ki..
Adama faul bile yapılmıyor anasını satayımO degil de luyindama manyak bi herif![]()
Ben işin elenmesinde elemesinde değilim, iyi kötü milyon eurolar harcanıyor orta ölçekli bir avrupa takımına karşı iki pas yapamıyorsun. Çok daha az paralar ile kurulan takımlar bunu pekala yapabiliyor, ben bu olaya gıcık oluyorum. Sanki çok normal bir şeymiş gibi davranılması da ekstradan sinirlerimi bozuyor.
Diagnede yönetim hoca kadar taraftar da suçlu. Hepimiz sucluyuz. Bu sene eren Mitroglu yeterdi ama taraftar olarak cok baski yaptik. Galatasarayin parasini çöpe attirdik. Yazık oldu.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi