AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

Bu kadro bu kadar oynar bence ne bekliyoruz ki adamları yok etmeyi mi?

Diagne hiç gol atmasa araplara 8-10 iteleriz.Adam cezasahası içi golcüsü.Biz pozisyona sokabildik mi bir defa bile.Bu adamı alırken amacımız belliydi.İçeriye topu her türlü taşıyoruz orada bitirici biri lazım.Öyle saçma organizasyonsuz oynuyoruz ki oraya kimi koyarsan koy farketmez.Takımın hiçbir atak organizasyonu yok.Benfica vasat bir takım.Ama bir sistemleri var ve herkes onu oynamaya çalışıyor.Biz ne oynuyoruz bir kişi anlatsın.Feghouli Yunus değişikliği olmalı.

Ya ne alakası var Trabzon maçında 2 kez kaçırdı karşı karşıya,Kasımpaşa maçında sinsilik yapıp penaltı almaya çalıştı

Kontrollu oynayan onlar 30 metreye sikisip kontroya cikiyorlsar
Ahim sahim bi on numara olmadan delinmez o defans

Bari Yunus Emre 'yi filan alalım oyuna bunların hücum edeceği yok ...

abi... diagneye 10 milyon niye verilir, kafayı yememek elde değil...

taraftar baskı yaptı diye çöpe para mı gömülür?

böyle bahane olabilir mi?

taraftar her zaman baskı yapar..

senin işin doğru zamanda doğru kişiyi getirmek..

Bir de Fatih hocayı çok seviyorum ama şu da bir gerçek taktiksel deha değil psikolojik deha uygun topcularla.gonul önemli hocam da kurban olayim bu takım bu sene ne oynuyor.benfikanin farkı oyun plani ve planları olup,bu oyunları ezberlemis olması.yetenek abidesi değil akilli ve taktik disiplinli takim.

Bu takima pato yada alan gelecekti, ozaman onunuzde kimse duramazdi.

Seneye sat belhandayi, fernandoyu ve marianoyu al genc birilerini montele.

Cek diagneyi yedege, genc hizli forvet al tamamdir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bizim icin en iyisi bir gol bulup 1-0 bitirmek. Bu turu gecsen diger turda arsenal napoli gibi takimlarla eslesip canimiz sikilmasin

Ben işin elenmesinde elemesinde değilim, iyi kötü milyon eurolar harcanıyor orta ölçekli bir avrupa takımına karşı iki pas yapamıyorsun. Çok daha az paralar ile kurulan takımlar bunu pekala yapabiliyor, ben bu olaya gıcık oluyorum. Sanki çok normal bir şeymiş gibi davranılması da ekstradan sinirlerimi bozuyor.

gecen seneden beri söylüyoruz
bu takım top fln oynamıyor terım geldiğinden beri

Bence Onyekuru çıkmalı ilk olarak.
Onyekuru-Sinan değişikliği ile çift forvete dönmeliyiz.

İkinci hamle de Donk/Ndiaye-Selçuk olur.

Son değişiklik Ahmet Çalık girer. Lyundama 3. Forvet olur..

Diagnede yönetim hoca kadar taraftar da suçlu. Hepimiz sucluyuz. Bu sene eren Mitroglu yeterdi ama taraftar olarak cok baski yaptik. Galatasarayin parasini çöpe attirdik. Yazık oldu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet yüzde yüz katılıyorum renktaş

Bizim herşeyi çok bilen romantik taraftarımız yok mu işte birazda onlar yüzünden bu hallerdeyiz

Yani bu Cagne denen adamı yeni mi seyrediyorlar.

Bu adam Kasımpaşa'da böyleydi kale önü golcüsü yani

Demekki söylenenler dogru. Cagne devre arasi yatmis. Hic calismamis. Baska bi aciklamasi olamaz. Ligde mitroglu oynar bi kac hafta

Geri
Üst Alt