⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

_____Taylan___Berkan
________ Cicâldău

Yeterli olur mu ?

Bana pek yeterli gelmiyor gibi geldi..
Haaa.. Kerem ile 3 Türk olay hal olur defansif full yabancı yapma hakkını elde edersin tabiki.
Bugün ben yaratıcılık anlamında sıkıntı yaşadığımız için golü bulamadığımızı düşünüyorum. Eğer Cicaldau düşündüğüm gibi ince düşünen teknik bir adamsa bu orta sahanın iş yapacağını düşünüyorum. He şu daha iyi olur ; Gedson gelirse, Aytaç'ın yerine Taylan çekilir, Gedson-Cicaldau-Berkan orta sahası çok daha yaratıcı olur gibi.

Bu marcaoya teklif olupda satmayan hainoğlu haindir.Abartın bakalım abartın.
Neyi abartıyoruz, topu ayağına alan ona pas atıyor hangi biriyle uğraşsın adam, oyun mu kursun adam mı tutsun verkaç mı yapsın takımımı mı yönlendirsin naapsın adam 40-50 metre geri ona pas atıyolar çıkıp ta top isteyen ufacık bir yetenek sahibi adam mı var takımda.

Öncelikle belirteyim bu St. Johnstone takımı bizim PTT liginde play-offlara kalamaz bomboş bir takım yani 8 kişi kalsak kazanmamız gerekirdi lamı cimi yok.

Ama takım belli başlı noktalarda iyiydi özellikle tempo ve topu hızlı dolaştırma hususunda uzun dakikalar sabit kalabildik. Aytaç zaten sahada fazlalık duruyordu iyi oldu yoksa Terim saplantı haline getirecekti. Emre Kılınç'ın çok gerisinde 8 numara pozisyonunda.

PVA, Boey ve Berkan ilk maçları olmasına rağmen çok iyiydiler nazar değmesin.

Takımda göze çarpan 2 eksik vardı bunları tamamladık mı iyi bir takım ortaya çıkacak.

1- Hücumda sihirli dokunuşu yapacak usta bir ayak bundan mümkünse 2 tane lazım biri sağ kanada diğeri 10 numara pozisyonuna çünkü Taylan ve Berkan belli ki ortayı ikili olarak tutabilecek bunu gördüm.

2- Luyindama-Boey bloğu. Boey ayakları çok iyi olmayan bir bek Luyindama da ha keza çok hatalar yapıyor bu da sağ bloğu tıkıyor Boey yeni geldiğine göre Luyindama yerine ayağı iyi gerektiğinde Marcao'yu gerektiğinde Boey'i oynatacak ve pozisyon bilgisi ile rahatlatacak tecrübeli bir stoper alınmalı ve bu adam Tanganga kesinlikle değil.

Tura gelecek olursak gelen pozisyonları cömertçe harcamazsak 2. maçta 2-3 farklı kazanırız.

Cezayı mostafaya kesti terim reis, düş yakamızdan artık onurun ve şerefinle bırak. Yıllardır babel ile ömer bayram ile hangi maçta hangi oyunla başarılı oldun nasıl bir ışık gördün bu adamlarda ısrar esiyorsun. Artık seni yorumcu olarak görmek istiyoruz hocam. Taraftarı karşına almadan hizipleşmeden derhal istifa et.

Neyi abartıyoruz, topu ayağına alan ona pas atıyor hangi biriyle uğraşsın adam, oyun mu kursun adam mı tutsun verkaç mı yapsın takımımı mı yönlendirsin naapsın adam 40-50 metre geri ona pas atıyolar çıkıp ta top isteyen ufacık bir yetenek sahibi adam mı var takımda.

Reis seni ayakta alkışlıyorum!!. Yemin ederim bravo!!.Size söyleyecek söz yok. devam edin böyle.

Kimsenin yeni transferlerden yana sorunu yok ztn. Tek sorun yeni transferlerinde ft sayesinde düşüş yasayacak olmasi
selcuk inan kendisi idman yapmayan biriydi 29 yaşında ölü gibiydi . necati desen gene aynı 1-2 sene oynadı formdan düştü.
Bunlardan takıma idman yaptırmasını bekleyen varmı?

hocaya maç özelinde kızdığım tek nokta anholtun çıktığı olay yoksa kızdığım olaylar

-bu takım neden bu kadar bireysel hata yapıyor
-neden mohamed bu kadar kötü
Ha bide dünyanın en iyi santraforlaından Falcao’yu gömdü bu takım, Türkiyede 1 sezonda en fazla gol atan Diagneyi yedi bu takım, Mohammed napsın. Ceza sahasından 40 metre geri pası atan, 0 oyun planı ile oynayan takımda santrafor naapsınn. Duran toplarını Ömerin kullandığı takımdan bi cacık olmaz.

Biliyorum bir cok renkdas bana kizacak ama bizim ilacimiz Gedson olmaz.
Yani eğer orta saha Berkan- Gedson ve ghezzal(sadece ormek olarak bu simi yazdim) tarzi bir adam olursa Gedson sivrilir. Yani hic kimse spektakuler adam rolü bicmesin Gedson'a.

Bilmediğim için soruyorum... Muslera gelen geri pası ilk anda hiç kasmayıp direkt eline alsaydı, serbest vuruş olacaktı... peki yine kırmızı olacakmıydı?

Futbol 4 senedir yok halil varken futbol mu vardı? Şu maç ta Halil olsa ne olurdu

Geri
Üst Alt