- 1 Haziran 2015
- 24.827
- 17.518
- 1.998
fener top rakipteyken rahatsız ediyor rakibi ciddi anlamda
bizim en zayıf yönümüz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe benim düşmanın değil renktaş, biz lig içerisinde rakip olsak bile, ben her Türk takımını Avrupa'da destekliyorum. Ben sana hesap soruyorum mu, neden sevinmediğini? Ligimiz artık öyle bir durumdaki lig şampiyonu elemeler oynamak zorundaBen febenin attığı gole gooooool diye bir Galatasarayı neden sevinir anlamıyorum ülke puanida umrumda değil yenilirler umarım
Biz ts ve lazio sınavlarından geçer not aldık, Şikecileri bizle kıyaslamak için erken göreceğiz şikeciler yine hüsran olacak bence.fener top rakipteyken rahatsız ediyor rakibi ciddi anlamda
Allah iyiliğini versin, sesli güldümirkcilik gibi olacak simdi ama bu dacosta bende görünmüyor lan
izledigim yayin biraz karanlik o yüzden adam pek belli olmuyor
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
febe yense 4 takım mı gidecek sl ye.Sunu aşın artık yok Türk takımı desteklerim falan ordaki takımın adi fenerbahçe sk istanbul bırakın bu edebiyatı onlar febe biz Galatasarayız.Insallah 10 tane yerler ha buarada sevinebilirsin ama saçma olan Galatasaray forumuna goooll yazmanFenerbahçe benim düşmanın değil renktaş, biz lig içerisinde rakip olsak bile, ben her Türk takımını Avrupa'da destekliyorum. Ben sana hesap soruyorum mu, neden sevinmediğini? Ligimiz artık öyle bir durumdaki lig şampiyonu elemeler oynamak zorunda