AL 21/22 D Grubu M:1 | Eintracht Frankfurt 1-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

fener top rakipteyken rahatsız ediyor rakibi ciddi anlamda

bizim en zayıf yönümüz bence

Altay iyi tuttu

Ben febenin attığı gole gooooool diye bir Galatasarayı neden sevinir anlamıyorum ülke puanida umrumda değil yenilirler umarım
Fenerbahçe benim düşmanın değil renktaş, biz lig içerisinde rakip olsak bile, ben her Türk takımını Avrupa'da destekliyorum. Ben sana hesap soruyorum mu, neden sevinmediğini? Ligimiz artık öyle bir durumdaki lig şampiyonu elemeler oynamak zorunda

irkcilik gibi olacak simdi ama bu dacosta bende görünmüyor lan

izledigim yayin biraz karanlik o yüzden adam pek belli olmuyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bi takım rakibini küçük görürse mutlaka cezalanır.normalde f5 fark yer ama berabere kalırsa şaşırmam diye yazmıştım maç başlamadan önce.f5 şuan 2-0 önde olabilirdi bi tane kaçırmışlar maç başında

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet fner güzellemeleri erken başlamış.. Her hafta değişiyor maşallah..

E_bgNOnXsAEB__O

Glasner Frankfurtda niye bu kadar zorlaniyor ve takim böyle formusz anlamadim. Wolfsburga geldiginde, adam ilk 13 macinda (Lig, kupa, EL) bir kere yenilmemisti.

Fenerbahçe benim düşmanın değil renktaş, biz lig içerisinde rakip olsak bile, ben her Türk takımını Avrupa'da destekliyorum. Ben sana hesap soruyorum mu, neden sevinmediğini? Ligimiz artık öyle bir durumdaki lig şampiyonu elemeler oynamak zorunda
febe yense 4 takım mı gidecek sl ye.Sunu aşın artık yok Türk takımı desteklerim falan ordaki takımın adi fenerbahçe sk istanbul bırakın bu edebiyatı onlar febe biz Galatasarayız.Insallah 10 tane yerler ha buarada sevinebilirsin ama saçma olan Galatasaray forumuna goooll yazman

Geri
Üst Alt