Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynamayınca Terim'e sallayacaktım. Bütün planlar yattı.Gustavo listede yok.
böyle bi tehlike vardı ve açıkçası fazla gençleşmek bana da mantıklı gelmiyordu. biz millet olarak herşeyi abartmayı seviyoruz. ya yaşlı takım kurup yaş ortalamasını 30 üstü yapıyoruz ya da fazla gençleşip ortalamayı 24 altına indiriyoruz. herşeyde olduğu gibi futbolda da denge önemlidir. kaleciyi saymazsak 10 oyuncudan 5-6 tanesinin 25 yaş altı olması gayet yeterli genç bi takım olmak için. en az 2 tane kendni kanıtlamış kaliteli isim lazımdı bu genç kadroya, yol doğru ama yine eksik bi kadro mühendisliği.Niye böyle yorumlar varya transfer dönemi devam ederken müthiş takım gençleşiyor Terimin Başkanın eline sağlık
diyenler gelmiş burda dert yanıyor söyledik bunları gençleşme adı altında kaliteyi yerle bir ettiler dedik.
Galatasaray formasını çıkar 2-3 oyuncuyu kenara al Sivasspor de kimse şaşırmaz öyle bir kadro kuruldu.
Bireysel yeteneği olan oyuncu sayısı 1 onuda oyundan çıkarıyoruz.Bu takım ilk 3 e girmez dedik inanmadılar.
Göremeyiz Assunçao listede yokilk maç grubun en zor takımıyla evde (grubunda son maçı bu adamların deplasmanı - işin kalmaması gereken nokta)
Milan maçı özetini izledim - ne kadar kapsamlı bir özet ama kaleye şutları yok gibi neredeyse ?
Galibiyet hakkaten çok ekstra ve muazzam başlangıç olur - Asunçao'yu da görürüz gibime geliyor. Yabancı tatavasıda yok. Eğer TS maçının presi bu maçta olursa bir şeyler olur. Ama aman yemeyelim risk olmasın gibi GS'ye yakışmayan ve ucundan korkaklık havası veren oyun bizi mahfeder.
Babel 3 5 ay sakatlanır ise çok iyi olur. Onun kadroda olmaması moral olarak bizi yukarı çıkarır.
en büyük gücümüz evimizde oynamamız sürpriz bir galibiyet bekliyorum
ama beraberlik de fena olmaz sonuçta daha yeni takımız