Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.679
- 20.238
- 2.193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Exxen Yani?
HayırSen görüyor musun
Bız 96-2001 senelerınde basarı elde ederken 2-0 dan felan cevırdıgımız maclar var bunun yanında chelsea den de 5 yedık bu yuzden taraftarında skor ne olursa olsun destegı 90 dakıka vermesı lazım oyuncu yuhlamadan ınanması lazım potansıyellı bır takımız ancak oyuncularda bırbırını daha tam tanımıyor zaman lazımtaraftarımız çok büyük etken görünüyor lazio o atmosferde bocalayabilir ,yanlız iki senelik tuhaf durumlar yaşamamız ve istenilen başarıyı bulamamamız taraftarda ciddi sabırsızlık hemen olsun düşüncesi oluşturdu.bu belki taraftarında formsuz olmasına sebep olabilir yani acaba nasıl oynayacaz diye izleme moduna sokabilir ve eğer işler iyi gitmezsse bu defa taraftarın tepkisi takıma yardımcı olmasını beklerken ters tepip tam tersi dahada oyuncuların güvensiz hissetmelerine çanak tutabilir.
bence bu maç full destek tam destek olmalı sonuç kötüde olsa.belki bu maç o davranış güzel dönüşün sebebi olabilir.en kilit noktamız sahamızda kısmetse oynanacak maçta taraftarın tutumu gibi görünüyor
Fransa'da yayıncı yok mu reis?Yabancı yayıncıdan izlicez mecbur.
terimin gerçekten kendine bi çeki düzen vermesi lazım.ciddi anlamda zarar veren değişiklikler ve oyuncu tercihleri var.biraz sanki o gereksiz paslaşma olayından çıktı gibi,orda bi silkinme seziyorum ,terim rakibe hükmetme amaçlı hücum oyuncusu sokan adamdı şimdi defans alıyor,daha doğrusu takımı geri çekecek oyuncularda o düşünceyi oluşturacak değişiklikleri yapıyor.Bız 96-2001 senelerınde basarı elde ederken 2-0 dan felan cevırdıgımız maclar var bunun yanında chelsea den de 5 yedık bu yuzden taraftarında skor ne olursa olsun destegı 90 dakıka vermesı lazım oyuncu yuhlamadan ınanması lazım potansıyellı bır takımız ancak oyuncularda bırbırını daha tam tanımıyor zaman lazım
Hangi kanal veriyor bu Maci?
Bizim takim daha dörtlü savunmayi dogru dürüst oynayamiyor bütün oyun kurgusu buna göre düsünülmesine ragmen.
Merak ediyorum neye dayanarak üclü oynamamizi düsünüyorsunuz, daha dörtlü oynamayi beceremiyorlar ne üclüsü.
bizim için farklı bir kural var babel+ömer + 3 değişiklik diyorlar henüz teyit ettiremedim ama.5 değişiklik hakkı uefa organizasyonlarında da devam ediyor mu?
Hadi trolleri filan az buçuk biliyoruz da oldu da yendik bu Lazio’yu,burda kimler g*t olacak merak ediyorum. Randes maçında bile 5 yeriz diyen tipler vardı. Neyse çok fazla girmiyim foruma.