⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

1-0 veya 0-0 biter diye tahmin etmekteyim. Umarim 1-0 kazanir ve loko lokomotiv muzigi esliginde kutlamalar yapariz

hayvani bir hücum performansı göreceğiz.

Tehlikeli olur ,daha tr ligi gibi tırt seviyede bile ne oynadığımız belli değilken avrupada intahar olur.avurpadaki oyun şeklimiz hiç olmazssa oturmuş görünüyor ,terim karga maçında ben bu ligin sefiriyim ben terimim 8jk felan farketmez demeseydi avrupadaki oyunu oynasaydı 3 atıp dönerdik kısmetse.
Şuan en iyi yaptığımız oyun loko marsilya deplasman oyunu.maçın belirli dakikalarında elbetteki sağlam hücumda denenmeli ama 90 dkkda en fazla 30 -35 dkk olmalı.ilk devre ve ikinci devrenin ilk 15-20 dkkları mesela.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutanimin sov yapacagi mac olacaktir

Tehlikeli olur ,daha tr ligi gibi tırt seviyede bile ne oynadığımız belli değilken avrupada intahar olur.avurpadaki oyun şeklimiz hiç olmazssa oturmuş görünüyor ,terim karga maçında ben bu ligin sefiriyim ben terimim 8jk felan farketmez demeseydi avrupadaki oyunu oynasaydı 3 atıp dönerdik kısmetse.
Şuan en iyi yaptığımız oyun loko marsilya deplasman oyunu.maçın belirli dakikalarında elbetteki sağlam hücumda denenmeli ama 90 dkkda en fazla 30 -35 dkk olmalı.ilk devre ve ikinci devrenin ilk 15-20 dkkları mesela.

Haklısın ama avrupadaki sabırlı futbol Terim in taktiği mi yoksa mecburiyetten doğal olarak mı oluşuyor emin değilim. Taktik olsa BJK yede uygulayabilirdi. Dediğin gibi kazanırdık.

Bizim orta sahaya gedson ve hatta daha iyisi fırsat transferi yapabilirsek mutlaka yapmamız lazım transfer.orta sahaya lider oyuncu derleyici toparlayıcı yönetmen lazım.gedson sağlam bi işçi ama sanki liderlik vasfı yoktu.allahın belası yabancı kuralı olmasa al gedson cica ve bi tane bahsettiğim lider oyuncu melo gibi felan.berkan taylan felan yedeğin olsun.önüne bakarsın hiç korkmadan Allahın izniyle.gelde çıldırma bu düzene

Haklısın ama avrupadaki sabırlı futbol Terim in taktiği mi yoksa mecburiyetten doğal olarak mı oluşuyor emin değilim. Taktik olsa BJK yede uygulayabilirdi. Dediğin gibi kazanırdık.

Mecburiyetten doğdu bence,ama terim şanslıki takım o oyuna anında tepki verdi,yoksa çok gol yiyen ve atamayan bi takımdık şimdi.
Orta sahaya takımı organize edecek bi akıl transfer edilmezsse tamamiyle en nefret ettiğim atletico madrid takımı oluruz otobüs takımı.onlarda hiç olmazssa üst düzey hücum yapan oyuncular var.

Avrupa’da sürekli hezimete uğramak takımda ister istemez bir etki yarattı gibi geliyor bana. Takım Avrupa’da hücumdan ziyade yemeyeyim yeter diye oynar oldu. Kötü mü? Kazandığımız istediğimizi aldığımız sürece değil.

Avrupa’da çıktığımız son 7 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik aldık. Güzel bir istatistik. Bunu 10 maça yayarız inşallah.

Terim egosundan dolayı yenildi emin ol kargalara.benn terimim bu ligi bilirim ligin sefiriyim tribine girdi ,buna yemin bile edebilirim nerdeyse.o yüzden yenildik,1-0 öne geçene kadar loko Marsilya deplasmanı oyunu oynuyorduk,1-0 öne geçtikten sonra terim gidin dedi ve rahatlık oluşturdu oyuncularda .

Mecburiyetten doğdu bence,ama terim şanslıki takım o oyuna anında tepki verdi,yoksa çok gol yiyen ve atamayan bi takımdık şimdi.
Orta sahaya takımı organize edecek bi akıl transfer edilmezsse tamamiyle en nefret ettiğim atletico madrid takımı oluruz otobüs takımı.onlarda hiç olmazssa üst düzey hücum yapan oyuncular var.

Modriç gibi biri olsa orta sahada tadından yenmez.

Terim egosundan dolayı yenildi emin ol kargalara.benn terimim bu ligi bilirim ligin sefiriyim tribine girdi ,buna yemin bile edebilirim nerdeyse.o yüzden yenildik,1-0 öne geçene kadar loko Marsilya deplasmanı oyunu oynuyorduk,1-0 öne geçtikten sonra terim gidin dedi ve rahatlık oluşturdu oyuncularda .

yok rtaş ne alakası var 2-3 dkda yedik golü. ztn cümbür cemat defansteyken yedik

Bu mactan tirsiyorum. Son maca birakmadan milli takim dahil rahat etmiyoruz. Kolayca bu guruptan cikma sansi varken, yenilirsek sasirmam. Normalde kazanmamiz lazim.

Okyanusu geçip derede boğulursak üzülürüm valla. Marsilya'da o tribünlerin önünde yenilmemişken kendi evimizde moskova'ya yenilirsek gerçekten yazık olur.

Çok eksikleri varmış covid yüzünden, diğer türlü olsa biraz çekinirdim ama bu halde kazanıp grup 1.ligini alırız . Yine de kaybedecek bir şeyi olmayan bir takım olduklarını da akıldan çıkarmamalı. Geride kalan 3 maçtaki gibi oynarsak yeniliriz, bu maç bizim oynayıp kazanacağımız türden.

Baya eksikleri varmış, bu maç hedef maçı. 3 puan bizi grup birincisi yapmaya çok yaklaştırır.

Kırmızı kart gibi bir aksilik olmazsa, bu maçı 2-3 atıp rahat alırız diye tahmin ediyorum.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt