⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Sakin oynamaliyiz yine. Yani coskulu baslayabiliriz ama sonra sakin oynamaliyiz. Cunku L.Moskova'nin puana bizden "daha" cok ihtiyaci var. Bizim icin 1 puan'da kotu degil, 3 puan cillop. Deplasmandaki mactan farkli biraz daha coskulu,. taraftarin da etkisiyle, baslayip gol bulup sonra rolantiye alip cabuk oyuncularimizla deplasman oyununa donup skoru attirmaliyiz ya da korumaliyiz. Aslanlar'a simdiden basarilar, yuzumuzu guldurun yine.

Ulan bir umut be. Şoyle 2 tane iyi oyuncu transfer etsek en kotu yari final olsa tadindan yenmez

Stress basti iyice. Mutlaka 1. olmaliyiz.
UCL'den Dorrmund, Sporting, Atalanta, Villareal, Porto, A.Madrid, Benfica, Barcelona filan gelecek. Direk son 16 yapmaliyiz

UEFA’yı almamız olası gözükmüyor ama en azından lider çıkıp bir tur gidebilsek bu kadro ilk kurulduğu sene için bekleneni vermiş olacak.

Şu maçı kazanıp ilk 16’yı garantiye alıp lige odaklanalım. İnşallah Lazio Marsilya maçı da berabere biter. Devre arası Gedson ve Dennis Man gibi adamlar gelirse önümüz açık

UEFA’yı almamız olası gözükmüyor ama en azından lider çıkıp bir tur gidebilsek bu kadro ilk kurulduğu sene için bekleneni vermiş olacak.
+ tecrube Ege.

Benim bir taraftar olarak bu genc ve yeni olusum icindeki kadro adina en buyuk kazanim olarak gordugu bu. Tecrube, cok degerli.

+ tecrube Ege.

Benim bir taraftar olarak bu genc ve yeni olusum icindeki kadro adina en buyuk kazanim olarak gordugu bu. Tecrube, cok degerli.
35 yaş üstü adamlara bizi Avrupa’da kurtarsın diye servet dökmeye gerek olmadığını da gösterdi bu kadro. Avrupa’da en son ne zaman ilk üç maçta 7 puan topladık hatırlamıyorum bile. Büyük başarı olarak görüyorum.

Valla ceyrek final bile zor. Atalanta, A.Madrid filan gelirse onlar ciddiye de alirlar. Belki Barcelona veya Benfica vs vs ciddi takimlar olacak. Son 16'da şoyle dişimize gore biri gelirse iyi olur.
Tabi once Gdson'u cebe atacaksin ama hemen Ocak ayinda gelmeli.

Ulan bir umut be. Şoyle 2 tane iyi oyuncu transfer etsek en kotu yari final olsa tadindan yenmez

En kötü yarı final diyorsun?

Hocam saygı duyuyorum ama yapmayın takımı izlemiyor musunuz?

Kendini Avrupa’da ispatlamak isteyen oyuncular ligden bir tık üstte mücadele ediyor vesaire ama Galatasaray’ın yarı final oynaması için anormal bir şansın devreye girmesi lazım.

Kanatlar hariç kadromuzu yeterli ve çok da iyi buluyorum ama teknik direktörümüzün performansı, takımı hazırlaması-taktiksel ve fiziksel olarak dahil bence çok kötü.

Umarım olur. Keşke kupayı da kaldırsak. Gönlüm onu istiyor ama mantıklı yaklaşırsak yarı finali çok çok zor bir ihtimal olarak görüyorum.

Valla ceyrek final bile zor. Atalanta, A.Madrid filan gelirse onlar ciddiye de alirlar. Belki Barcelona veya Benfica vs vs ciddi takimlar olacak. Son 16'da şoyle dişimize gore biri gelirse iyi olur.

Valla gerçekten UEFA Avrupa ligi şampiyonlar ligi2 gibi olmuş. Konferans liginin etkisi de var sanırım bunda. Normalde Beşiktaş Fenerbahçe adını duymadığım rakiplerle eşleşirdi UEFA’da. Bize direkt Lazio marsilya Moskova geldi.

Son 16'da(İnş) Barça istiyorum. Kaybedersek moralimiz bozulmasın, içimizde de bir ümit olsun.

Geri
Üst Alt