Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.209
- 6.795
- 853
testim bugün pozitif çıktı. 2.kez coronayimKorona ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
testim bugün pozitif çıktı. 2.kez coronayimKorona ?
Çok geçmiş olsun rnktştestim bugün pozitif çıktı. 2.kez coronayim
Stress basti iyice. Mutlaka 1. olmaliyiz.
UCL'den Dorrmund, Sporting, Atalanta, Villareal, Porto, A.Madrid, Benfica, Barcelona filan gelecek. Direk son 16 yapmaliyiz
+ tecrube Ege.UEFA’yı almamız olası gözükmüyor ama en azından lider çıkıp bir tur gidebilsek bu kadro ilk kurulduğu sene için bekleneni vermiş olacak.
35 yaş üstü adamlara bizi Avrupa’da kurtarsın diye servet dökmeye gerek olmadığını da gösterdi bu kadro. Avrupa’da en son ne zaman ilk üç maçta 7 puan topladık hatırlamıyorum bile. Büyük başarı olarak görüyorum.+ tecrube Ege.
Benim bir taraftar olarak bu genc ve yeni olusum icindeki kadro adina en buyuk kazanim olarak gordugu bu. Tecrube, cok degerli.
resmi hesap #50BinAslanOmuzOmuza demiş. güveniyorlar herhalde birşeylere yarın 45 50k taraftar gorursek şaşırmayalımEn az 40 bin olur gibi. Bu maci kazanirsak Marsilya maci full ceker.
Valla ceyrek final bile zor. Atalanta, A.Madrid filan gelirse onlar ciddiye de alirlar. Belki Barcelona veya Benfica vs vs ciddi takimlar olacak. Son 16'da şoyle dişimize gore biri gelirse iyi olur.UEFA’yı almamız olası gözükmüyor ama en azından lider çıkıp bir tur gidebilsek bu kadro ilk kurulduğu sene için bekleneni vermiş olacak.
Insallahresmi hesap #50BinAslanOmuzOmuza demiş. güveniyorlar herhalde birşeylere yarın 45 50k taraftar gorursek şaşırmayalım
Ulan bir umut be. Şoyle 2 tane iyi oyuncu transfer etsek en kotu yari final olsa tadindan yenmez
Valla ceyrek final bile zor. Atalanta, A.Madrid filan gelirse onlar ciddiye de alirlar. Belki Barcelona veya Benfica vs vs ciddi takimlar olacak. Son 16'da şoyle dişimize gore biri gelirse iyi olur.
Tabi once Gdson'u cebe atacaksin ama hemen Ocak ayinda gelmeli.
Son 16'da(İnş) Barça istiyorum. Kaybedersek moralimiz bozulmasın, içimizde de bir ümit olsun.Valla ceyrek final bile zor. Atalanta, A.Madrid filan gelirse onlar ciddiye de alirlar. Belki Barcelona veya Benfica vs vs ciddi takimlar olacak. Son 16'da şoyle dişimize gore biri gelirse iyi olur.
Tabi once Gdson'u cebe atacaksin ama hemen Ocak ayinda gelmeli.
Evet, şans ayagimiza gelmisken lider olup direk son 16 yapalim. En azindan rakibimiz yipranmis olsun. Ne bileyim sakatlik, kirmizi kart, sari kart vs vsValla gerçekten UEFA Avrupa ligi şampiyonlar ligi2 gibi olmuş. Konferans liginin etkisi de var sanırım bunda.
Ceyrek de gelsinSon 16'da(İnş) Barça istiyorum. Kaybedersek moralimiz bozulmasın, içimizde de bir ümit olsun.