⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Son 16'da(İnş) Barça istiyorum. Kaybedersek moralimiz bozulmasın, içimizde de bir ümit olsun.

Yenebileceğimiz bir takım gelsin istiyorum ben. Puan kazanalım mümkün olduğunca dördüncü torbadan uefa’ya katılmak bize yakışmıyor.

Barça’ya şansımız tutacaksa ama gelsinler sıkıntı yok :)

Feghouli yarın inşallah en azından bir 45 dakika oynamaya karar verir de şu maçı alırız

Fegh mac 0-0ken sakatlanip cikarsa sansimiz olur

Hoca bu takimin avrupada kompakt oyunla mucadeleyle basarili oldugunu goremiyor musun cidden ne feghi allah askina ya niye eksik oynatiyorsun takimi?

Feghouli 10 numara pozisyon oynarsa, fayda gorebiliriz.

1-2 ara pas 1 suta bakar.

En kötü yarı final diyorsun?

Hocam saygı duyuyorum ama yapmayın takımı izlemiyor musunuz?

Kendini Avrupa’da ispatlamak isteyen oyuncular ligden bir tık üstte mücadele ediyor vesaire ama Galatasaray’ın yarı final oynaması için anormal bir şansın devreye girmesi lazım.

Kanatlar hariç kadromuzu yeterli ve çok da iyi buluyorum ama teknik direktörümüzün performansı, takımı hazırlaması-taktiksel ve fiziksel olarak dahil bence çok kötü.

Umarım olur. Keşke kupayı da kaldırsak. Gönlüm onu istiyor ama mantıklı yaklaşırsak yarı finali çok çok zor bir ihtimal olarak görüyorum.
Bir umut dedim iste.
Bir kere lider olup direk son 16 yapacaksin. Sonra kurada disine gore biri gelirse ceyrek final.
Ceyrek finalden sonra hersey olabilir.

Valla gerçekten UEFA Avrupa ligi şampiyonlar ligi2 gibi olmuş. Konferans liginin etkisi de var sanırım bunda. Normalde Beşiktaş Fenerbahçe adını duymadığım rakiplerle eşleşirdi UEFA’da. Bize direkt Lazio marsilya Moskova geldi.

Bence cok iyi oldu bu. Az once yazdigim gibi, bogulacaksan (yani tecrube edineceksen) buyuk denizde yapacaksin. Nasilki 90'larda Galatasaray arka arkaya buyuk takimlarla oynadi ve elendi, ve o tecrube ile 2000'de icinden gecti UEFA Kupasinin benzer durum. Duzenli olarak, Barca-Milan-Juve-Manchester ile karsilasiyorduk. Ve zamaninin Ajax'i diyelim Rosenborg vs.. (genc ve fizikli bir takim acisindan) ya da Ispanyol ekipleri Bilbao/Deportivo gibi. Simdi bakiyorum Italya liginin bas alti takimi Lazio, Rusya'nin favorilerinden L.Moskova ve bir diger Fransa basalti takimi Marseille. Guzel tecrube oluyor bize acikcasi. Keske bu ekiple 2020'deki CL maclarini oynuyor olsaydik.

Yine iş başa düştü güney kıbrısa geçileceğiz yenmemiz lazım

Yarın stad kapıları muhtemelen açılır bilet satışından çok kapılarda geçiş sırasında kolaylık sağlanacağını düşünüyorum muhtemelen kapasitenin de üstünde bir taraftar sayısı görebiliriz 55-60 bin arasında olabilir.

Geri
Üst Alt