Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
La yarin bir kazanalim öncede sonrasina bakariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 16'da(İnş) Barça istiyorum. Kaybedersek moralimiz bozulmasın, içimizde de bir ümit olsun.
son 16 da seri başı/torba muhabbeti var mı ? eşleşmeler nasıl oluyoSon 16'da(İnş) Barça istiyorum. Kaybedersek moralimiz bozulmasın, içimizde de bir ümit olsun.
Bir umut dedim iste.En kötü yarı final diyorsun?
Hocam saygı duyuyorum ama yapmayın takımı izlemiyor musunuz?
Kendini Avrupa’da ispatlamak isteyen oyuncular ligden bir tık üstte mücadele ediyor vesaire ama Galatasaray’ın yarı final oynaması için anormal bir şansın devreye girmesi lazım.
Kanatlar hariç kadromuzu yeterli ve çok da iyi buluyorum ama teknik direktörümüzün performansı, takımı hazırlaması-taktiksel ve fiziksel olarak dahil bence çok kötü.
Umarım olur. Keşke kupayı da kaldırsak. Gönlüm onu istiyor ama mantıklı yaklaşırsak yarı finali çok çok zor bir ihtimal olarak görüyorum.
son 16 da seri başı/torba muhabbeti var mı ? eşleşmeler nasıl oluyo
Valla gerçekten UEFA Avrupa ligi şampiyonlar ligi2 gibi olmuş. Konferans liginin etkisi de var sanırım bunda. Normalde Beşiktaş Fenerbahçe adını duymadığım rakiplerle eşleşirdi UEFA’da. Bize direkt Lazio marsilya Moskova geldi.
Sadece 2. olanlar ve UCL'den gelenlerin galibiyle mi oynayacagiz?Lider çıkanlar seribaşı oluyor.
Sadece 2. olanlar ve UCL'den gelenlerin galibiyle mi oynayacagiz?
Yani %80 % 90 UCL takimlari olacak. Atalanta, A. Madrid, Barcelona, Dortmund filan turlasa bari.Evet son 16 eşleşmeleri öyle eğer lider çıkarsak.
Yani %80 % 90 UCL takimlari olacak. Atalanta, A. Madrid, Barcelona, Dortmund filan turlasa bari.