- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Atletico ve barca gruptan cikar tahminen.benficanin kievi yenemeyeceğini düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Lazio'ya karşı açık oynayamayız. Aksi halde bizi yaşatmazlar!"Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Lazio'ya karşı açık oynayamayız. Aksi halde bizi yaşatmazlar!"
Buradayız Hayri abi
benfica kiewi zar zor gecer, almanyada bayern barcayi HARCARAtletico ve barca gruptan cikar tahminen.benficanin kievi yenemeyeceğini düşünüyorum
İdman eksiği var diye yedek olur.Cengiz nasil oNamiyor diyorlar. Kadro da herif
Şu grubu ikinci bitirirsek gelebilecek takımlara bak.
Barcelona
Atletico Madrid
Dortmund
İkinci bitirmektense üçüncü olmak daha iyi.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi6-0 alırız
Moskof çocuklarını yenecektik burada onları yenmek kolaydı yarın sıkıntı yaşarız
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildihe birader kuş heKesin kuş ters totem yapiyor burda
he birader kuş he
valla mı birader yaMesajlarina baktim NET kussun
Fb macina hakemlik birsey yok demissin
Ters totemini patlatirim senin
Febeyede öyle diyorduk. Altay, gustavo, valencia yoktuda ne oldu?2 tane adamları var zaten payet ile cengiz ve 2side yok yarın.
bir zahmet yenelim de avrupada heyecan devam etsin bizim adımıza.
Fb maçında kaçırdıklarımızı bu maçta sokalım yeterFebeyede öyle diyorduk. Altay, gustavo, valencia yoktuda ne oldu?
Sorun orda zaten sokamiyoruz. Yoksa ligin en cok gol pozisyonuna girip en az atan takimiyizFb maçında kaçırdıklarımızı bu maçta sokalım yeter