AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

çok fazla uzun oynuyoruz ya biraz daha sakin olup ayağa oynamamız gerek diye düşünüyorum.uzun oynanan toplar çok büyük oranda lazio'da kalıyor

Yıl olmuş 2021, Galatasaray'ın oynadığı taktik Marcao'dan Nelsson'a, Nelsson'dan tekrar muslera'ya musleradan Diagne'ye uzun top ve sonuç; Top kaybı..

Allah akıl fikir versin. Şu oynanan oyunu Futbol diye millete yutturuyor Fatih Terim. Kendisini tebrik etmek lazım. Bu rezil futbolu futbol diyerek kabul ettirmekte bir başarıdır..

Bize beraberlik yetiyor diyecek olanlarada şimdiden söylüyorum; bu oyunla lider bile çıksak son 16'dan ileri gidemez takım bu oyunla..

İmobilenin benzer pozisyonunda araya girdikleri bi pozisyonumuz ve direkten dönen pozisyonumuz var,onların sadece imobilenin pozisyonu.yanlız ikinci yarı çok baskı yiyecez.45. Dkkdan son düdüğe kadar ilk yarının 3 kat daha konsantre oynamalıyız hem defans hem ofans.her top son top bilinci salise bile şaşmamalı

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ah bir gol atıp öne geçsek en kötü berabere bitiririz… dün Salzburg’ta ilk yarı böyleydi, sonra 2. Yarı gol rakip kırmızı derken turladılar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hala ısrar ediyorum alparslan ile luyundamayi sokup 5-2-3 oynamaliyiz.
Şuan oynadığımız oyunla yeddlin surekli 3e 1 kalıyor.
Berkan boşa yürüyor sadece.

Fegh ve Babel biraz fark yaratsalar birşey olacak ama onlarda dümdüz oynuyorlar, takımda topu alınca heyecanlanacak bir Kerem var ona da izin vermediler.

Feg hiç yoktu harbiden. Hayalet gibi sahada. Hiç duydum mu adını onu bile hatırlamıyorum. Moru varsa acilinden girebilir. Biraz şutlar vs iyi olur. Aslında tam öyle maçlık da taktik gereği herhalde kontrollü, pas oyunu oynamaya çalışıp oyunu soğutuyoruz. Kerem ve Cagneyi doğru kullansak sonucu da gideriz. Yalnız krallar...

Feghouli ve Babel'in yerine 2 tane oynayan adam olsa golü bulurduk. Lazio'ya yenilirsek yazık olur. Orta sahada ayağına top yakışan oyuncu olmamasına rağmen fena gitmiyoruz. Pedro ve Zaccagni zorluyor. Van Aanholt, Marcao ve Diagne'yi beğendim. Taylan kötü değil. Berkan biraz daha güçlü vurmalı ileri, iki kez topu rakibe yolladı. Muslera'nın ezbere Babel'e yolladığı toplar kayıp. Kerem iyi ama dikkatli olması lazım, kartı var. Diagne şahane oynadı.

Yıl olmuş 2021, Galatasaray'ın oynadığı taktik Marcao'dan Nelsson'a, Nelsson'dan tekrar muslera'ya musleradan Diagne'ye uzun top ve sonuç; Top kaybı..

Allah akıl fikir versin. Şu oynanan oyunu Futbol diye millete yutturuyor Fatih Terim. Kendisini tebrik etmek lazım. Bu rezil futbolu futbol diyerek kabul ettirmekte bir başarıdır..

Bize beraberlik yetiyor diyecek olanlarada şimdiden söylüyorum; bu oyunla lider bile çıksak son 16'dan ileri gidemez takım bu oyunla..
Yat uyu boşver

Bilhassa bizim sağdan topu alan direk ceza alanını buluyor bu kadar saçma sapan bir diziliş nasıl oluyor abi bir kişi gelmez mi oraya her gelen yedlinle birebir kalıyor ..Yedlin de ayrı cins bu kadar rahat hareket imkanı verilmez karşındaki topcuya

takımımız iyi mucadele ediyor. birkaç güzel atak da yaptık ama maçın böyle ilerlemesi lehimize. fazla pozisyon vermedik. her zamanki gibi roselle kanadından geliyorlar. ona da kızamıyorum yetenek belli ve elinden geleni yapıor

o korner pozisyonu nasıl gol olmadı yaw... öne geçebilirdik orada

Kel yerine Morutan girmeli ileri de sinekten yağ çıkaracak adama ihtiyaç var.

Geri
Üst Alt