- 3 Haziran 2015
- 54.043
- 62.104
- 3.963
Sarri istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir puan lazim lazio deplasmanindasin hayvan Gibi oyunculari var. Ne bekliyorsun? Bu maci kaybwderiz ama taktik yanlis degilYıl olmuş 2021, Galatasaray'ın oynadığı taktik Marcao'dan Nelsson'a, Nelsson'dan tekrar muslera'ya musleradan Diagne'ye uzun top ve sonuç; Top kaybı..
Allah akıl fikir versin. Şu oynanan oyunu Futbol diye millete yutturuyor Fatih Terim. Kendisini tebrik etmek lazım. Bu rezil futbolu futbol diyerek kabul ettirmekte bir başarıdır..
Bize beraberlik yetiyor diyecek olanlarada şimdiden söylüyorum; bu oyunla lider bile çıksak son 16'dan ileri gidemez takım bu oyunla..
Yedlin malesef yaptığı hiçbir şeyde güven vermiyor. Takımda en tırstığım adamyedlinin kanat sakat oraya önlem alınması şart. demin çalım yediği yetmemiş gibi top ayağna çarparak tehlikeli bölgeye vardı.
sarrıyi istifaya davet etmislerLazio forumunda ne konuşuluyor ey tercümanlar tercüme edelim
Geçen gün açtığım hesabın üyeliğini onaylamamışlar
LinkLazio forumunda ne konuşuluyor ey tercümanlar tercüme edelim
Yaw nasil korkuysa her geri pasta Muslera ayagi ha kaydi ha kayacak diye stres yasiyorum
Muslerayı geri istiyorlsr immobilei verelim takasta diyolarLazio forumunda ne konuşuluyor ey tercümanlar tercüme edelim
Varsa cevabın yaz. Yoksa alıntı yapma.
Lazio forumunda ne konuşuluyor ey tercümanlar tercüme edelim
Bizimkilerde cins cins paslar veriyor muslerayaYaw nasil korkuysa her geri pasta Muslera ayagi ha kaydi ha kayacak diye stres yasiyorum