AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

Yıl olmuş 2021, Galatasaray'ın oynadığı taktik Marcao'dan Nelsson'a, Nelsson'dan tekrar muslera'ya musleradan Diagne'ye uzun top ve sonuç; Top kaybı..

Allah akıl fikir versin. Şu oynanan oyunu Futbol diye millete yutturuyor Fatih Terim. Kendisini tebrik etmek lazım. Bu rezil futbolu futbol diyerek kabul ettirmekte bir başarıdır..

Bize beraberlik yetiyor diyecek olanlarada şimdiden söylüyorum; bu oyunla lider bile çıksak son 16'dan ileri gidemez takım bu oyunla..
Bir puan lazim lazio deplasmanindasin hayvan Gibi oyunculari var. Ne bekliyorsun? Bu maci kaybwderiz ama taktik yanlis degil

Lazio forumunda ne konuşuluyor ey tercümanlar tercüme edelim

Geçen gün açtığım hesabın üyeliğini onaylamamışlar

45dknın nası geçtiğini anlamadım

Böyle bitsin hem puan hem liderlik hemde son16 ile devam edelim yolumuza

Dedigim gibi bu kadro gol mol atamaz ama ikinci yari oyuncu degisiklikleriyle atariz 1 tane

Bu şekilde ikinci yarı geçmez. İleride top yapmak şart. En azından etkisiz olsa bile akın geliştirip rakibi geri koşturmak lazım.

Yaw nasil korkuysa her geri pasta Muslera ayagi ha kaydi ha kayacak diye stres yasiyorum

Ya şerefsizler yaptıracağın reklama koyarım senin.
Serbest vuruş prona da koyarım. İtoglu it kasimpasa-galatasaray maçı koyup 2-0 öne gecirtiyorsun.
Öyle reklama atlarım.

Bizim 500 kişiden oluşan yönetim ne iş yapiyor neyi denetliyor lan. Bu ne rezilliktir

Dogru sekilde oynuyoruz

Ilk yari bir defa önde pres yapmaya calistik ve ordan topu kolaylikla cikardilar yedlin’le 1e1 kaldilar

Yani bir defa düstük tuzaga onun disinda gercekten dogru oynuyoruz 0-0’i ama bir b plani da vardir diye dusunuyorum

Geri
Üst Alt