AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

keremın paslasabilecegi adam yok 1 2 kere diagneye verdi ama geri gelmedi top cica keremle bayagı uyumluydu

Fegin bir bok yaptigi yok. Uzda ayak 10 kisi defans yaptiriyor takimi

Şahane oynuyoruz. Neredeyse hiç pozisyon vermedik. Diagne de şahane oynuyor. ikinci yarıda Feg ve Babel çıkıp Morutan ve Halil girerse gol bulabiliriz. İkinci yarı tüm hatlarıyla bastıracaklardır. Kontrataktan gol bulmamız çok mümkün. Marcao dan asist bekliyorum.

Yedlin için de ilk maçlarda görünce bu kadar idare edeceğini de düşünmüyordum ancak iyi kötü idare ediyor sanki Linnes gitmese de aynı olurdu gibi sağ bekimiz bir türlü tam olmuyor... :)

bize liderlik lazım gerisi laga luga.. bu takımla bu çok büyük başarı..

Kaldi 45.
2. yari baski yiyecegimiz kesin gibi. Onu atlatirsak puani alabiliriz cunku gol atacak gibi degiliz

Yıl olmuş 2021, Galatasaray'ın oynadığı taktik Marcao'dan Nelsson'a, Nelsson'dan tekrar muslera'ya musleradan Diagne'ye uzun top ve sonuç; Top kaybı..

Allah akıl fikir versin. Şu oynanan oyunu Futbol diye millete yutturuyor Fatih Terim. Kendisini tebrik etmek lazım. Bu rezil futbolu futbol diyerek kabul ettirmekte bir başarıdır..

Bize beraberlik yetiyor diyecek olanlarada şimdiden söylüyorum; bu oyunla lider bile çıksak son 16'dan ileri gidemez takım bu oyunla..
Yahu deplasmanda 0 0 İn yeteceği bir oyunda ne bekliyorsun. Oynaması gerektiği gibi oynuyor takım. Performansı aşağıda olan oyuncular var ama oyun şekline laf etmek gerçekçilikten uzaklaşmaktır. Takım deplasmanda haddini bilerek oynuyor.

2.yarı atarız bi tane. Hala gelip bik bik bu oyunla 16dan ileriyi göremeyiz diyenler var, sizin gibiler grupta ilk maçtan itibaren her maça fark yeriz gözüyle bakıyordu o yüzden alıştık kendinizi farklı sanmayın

Renkdaşlar Lazio ile oynuyoruz siz altay maçında kalmışsınız gibi kendileri gayet iyi bir takım deplasmandayız beklentiniz ne ki 20 dk da 3 atsak zaten burada olmazdık

Bizde 8 numara oynayan kimse hic verkaca gelmiyor 2 pasla cikabilsek pozisyona girebilecegiz.

Bilhassa bizim sağdan topu alan direk ceza alanını buluyor bu kadar saçma sapan bir diziliş nasıl oluyor abi bir kişi gelmez mi oraya her gelen yedlinle birebir kalıyor ..Yedlin de ayrı cins bu kadar rahat hareket imkanı verilmez karşındaki topcuya
Feghouli içe kayıyor, Kerem çok önde kaliyor. Gelen Yedlin'le birebir, onun da maşallahı var en olmadık maçta kötü oynuyor.

Gscimbom mobil

Yıl olmuş 2021, Galatasaray'ın oynadığı taktik Marcao'dan Nelsson'a, Nelsson'dan tekrar muslera'ya musleradan Diagne'ye uzun top ve sonuç; Top kaybı..

Allah akıl fikir versin. Şu oynanan oyunu Futbol diye millete yutturuyor Fatih Terim. Kendisini tebrik etmek lazım. Bu rezil futbolu futbol diyerek kabul ettirmekte bir başarıdır..

Bize beraberlik yetiyor diyecek olanlarada şimdiden söylüyorum; bu oyunla lider bile çıksak son 16'dan ileri gidemez takım bu oyunla..

:)

Geri
Üst Alt