AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

Adamlar 60 tan itiabren gol atamadıkça iyice gelmeye çalışacaklar , Kerem ile bir kontra olsa super olur.

Dİagne'nin garip şekilde kısa mesafe deparı çok iyi - oralardan belki meyve yeriz.

Babel yerine koşsun bassın diye belki Halil olmalı.

Yıl olmuş 2021, Galatasaray'ın oynadığı taktik Marcao'dan Nelsson'a, Nelsson'dan tekrar muslera'ya musleradan Diagne'ye uzun top ve sonuç; Top kaybı..

Allah akıl fikir versin. Şu oynanan oyunu Futbol diye millete yutturuyor Fatih Terim. Kendisini tebrik etmek lazım. Bu rezil futbolu futbol diyerek kabul ettirmekte bir başarıdır..

Bize beraberlik yetiyor diyecek olanlarada şimdiden söylüyorum; bu oyunla lider bile çıksak son 16'dan ileri gidemez takım bu oyunla..
Sarı üyeler şaşırtmıyor yine 😂😂😂

ikinci yarı lazio mecbur basacak yalnız bizde sahada eksik oynuyoz pembe kafayla kel kafa sahada geziyolar

Hoca maç bu şekilde giderse lazio nun gole ihtiyacı olduğu için daha önde oynayacağını biliyor. Tahminim babel yerine barış ı alacak oyuna. Tutar mı bilmem ama kafasındakinin o olduğunu tahmin ediyorum

Dogru sekilde oynuyoruz

Ilk yari bir defa önde pres yapmaya calistik ve ordan topu kolaylikla cikardilar yedlin’le 1e1 kaldilar

Yani bir defa düstük tuzaga onun disinda gercekten dogru oynuyoruz 0-0’i ama bir b plani da vardir diye dusunuyorum
Yani karşındaki adam da Sarri, senelerdir bu işi başarıyla yapıyor o yüzden dediğin gibi bu tuzağa düşmemek lazım

Babel 'i de Feghouli 'yi de çıkarırdım ikinci yarıda, Morutan 'la Luyindama 'yı alır defansta adamlar üçlü geldiği zaman kalabalık karşılamaya bakardım zaten ilk yarıda orta saha diye bişey yoktu ki sürekli uzun vurup durduk sürekli uzun vurduk topları
Kaptırıp gol yemektense uzun oynayıp topu rakibe verip pres ve doğru alan paylaşımı ile topu kazanmaya çalışıyoruz ama hayat Babel ve Feghouli'ye güzel. Üç metrekarede top çeviriyorlar. Top tutuyor ayağına bizim ileri çıkmamızı engelliyor sadece. Kerem ve Diagne ileride tek. Şu iki herif hiç yok. Yedekte orta saha fln da yok. Morutan'ı alıp sağlı sollu gelmeyi denemeliyiz.

Kerem baya sakladi kendini. Galiba hafif sakatligi da var, ins ikinci yari 1,2 kontradan golü bulur da görevini tamamlar. yoksa son 20dk o kanatdan cok zorlaniriz, lakin yerine bir alternatif de düsünemiyorum

Zaten başımıza ne geldiyse bu kafa yapısı getirdi. Senin İtalya deplasmanında 1 puanla yetinip, sürpriz kazançla dönmen gerek. İster grubun ilk maçı ister son maçı olsun, ki beraberlik bizim için mükemmel sonuç liderlik anlamında. Haddimizi bilip ona göre taktik kurmuşuz.. haftanın oyuncusu İmmobile 1 şut çekebilmiş o da kaleyi tutmadı. Oynatmıyoruz herifleri işte daha ne olsun la!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Takımı en ama en çok eleştirenlerden biriyim lakin PSG içerdeki CL maçımız ve bu gruptaki Marsilya maçı gibi bir oyun var sahada ve doğru taktik olan da bu. Takım ayrıca bence Loko ve Marsilya maçında tam ev sahibi ekip gibi nasıl oynadıysa şu anda da tam deplase takımı gibi oynuyor. Ne kadar ilerlediğimiz elbette önemli. Ama şu an hedef hedef gitmek daha doğru. Beraberlik demek Mart ayı kurası demek, zorlu rakiplerle bir ay öncesinden eşleşmemek demek. Eğer galibiyete yüzde yüz ihtiyaç olsaydı ben de eleştirirdim bu oyunu...

rakibe 1 pozisyon verdik sadece 45 dakikada deplasmanda

savunma duruşumuz gayet iyi

takım da iyi

diagne de baya istekli arzulu helal olsun

babel ve feghouli dezavantajı malum ama yapacak pek de bir şey yok

morutan biraz topun kıymetini bilen adam olsa o oynar ama açıkçası çok top kaybı yaparsa riskli

Adamlar 60 tan itiabren gol atamadıkça iyice gelmeye çalışacaklar , Kerem ile bir kontra olsa super olur.

Dİagne'nin garip şekilde kısa mesafe deparı çok iyi - oralardan belki meyve yeriz.

Babel yerine koşsun bassın diye belki Halil olmalı.
Doğrudur böyle maçlarda kazanmak zorunda olan takım için zaman geçtikçe işler daha da zorlaşır ayağın bile gitmez bir süre sonra. Bence maç o duruma geldikten sonra Feghouli 'ye de Babel'e de gerek kalmaz sahada

Şahane oynuyoruz. Neredeyse hiç pozisyon vermedik. Diagne de şahane oynuyor. ikinci yarıda Feg ve Babel çıkıp Morutan ve Halil girerse gol bulabiliriz. İkinci yarı tüm hatlarıyla bastıracaklardır. Kontrataktan gol bulmamız çok mümkün. Marcao dan asist bekliyorum.

Mourtsan'dan ziyade tam Halil'lik oluyor oyun suan. Topla donus ve pas istasyonu acisindan (Kerem icin ozellikle). Feghouli maalesef suana kadar istenileni veremedi. Babel de her zamanki gibi.

Topu çok erken rakibe veriyoruz. Onu azaltıp biraz tutmaya çalışmalıyız.

Orta sahayı çok kolay geçiyorlar, yine de en fazla pozisyonu biz bulduk.Dayan Cimbom, dayann!

Dogru sekilde oynuyoruz

Ilk yari bir defa önde pres yapmaya calistik ve ordan topu kolaylikla cikardilar yedlin’le 1e1 kaldilar

Yani bir defa düstük tuzaga onun disinda gercekten dogru oynuyoruz 0-0’i ama bir b plani da vardir diye dusunuyorum
Katılıyorum, sadece B planı kısmına katılmak istesem de, üzülerek bizde ki B planı sadece Donk u forvete gönderip hava topu atmak diye hatırlıyorum...

Geri
Üst Alt