Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Cicaldau sene sonu 25 keremi de 20 yapsinlar srfszlrrLuis Alberto'ya 40 yazmışlar. Sıfırları kalkar eğer bizde olsalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldau sene sonu 25 keremi de 20 yapsinlar srfszlrrLuis Alberto'ya 40 yazmışlar. Sıfırları kalkar eğer bizde olsalar.
cl de 3. oldukUefa sampiyonlugu döneminde gruplardan lidermi cikmistik?
biliyorum, ve yorumunda da haklısın , ama bı hayal et sadece 2012 deki takım bunların hepsini tokatlar zorlanmadan hemdebunlar bize muhtemel değil - bunlar AVL'de ikinci olanlarla playoff oynayıp kalan herkes kuraya girecek.
Ama dediğin doğru formsuz ama attım porto'nun ekolü var avrupada - Dortmund öyle ya da böyle alman..Sevilla keza avrupa kupası kültürü olan takım. Barça bunlardan kötü halde . diğerleri zaten bizim kalibremiz gibi bir şey.
hücum olarak güçlensek kura şansı ile çeyrek final rahat yapılırAvrupa'da oynuyor diye bir takıma avantaj sağlanacaksa bize olmalı.
Şu listede kalitelilee birbirini kirarsa kura sansiyla yarı finale göz kırpar bu takım sonrası artık kısmet.
Birde kadroya kaç oyuncu yazdirabiliyorsak kalite olarak bütün şartlar zorlanmalı.
Duran top sorununu çözebilecek bir takviye, ekip olur oyuncu olur çok önemli artık.
Enerjini son 16 maçına sakla modum
O takım ön elemeyi geçer şl yapardı Bayern Benfica Barca grubuna düşer benfica yerine çıkardı gene alamazdık uefa yıbiliyorum, ve yorumunda da haklısın , ama bı hayal et sadece 2012 deki takım bunların hepsini tokatlar zorlanmadan hemde
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üzerine yayın geliri eklenir ile baya güzel oldu.Galatasaray UEFA Coefficient, Results, Fixtures, Standings & Prize Money | 2025-2026 | Football-coefficient.eu
Detailed Galatasaray info for the 2025-2026 UEFA season: live coefficient, results, fixtures, standings, rankings and prize money in Champions League, Europa League & more.www.football-coefficient.eu
total gruptan ne kadar kazandık vs var aşağıda