AL 22/23 3.Tur M:1 | Fenerbahçe 3-0 Slovácko | MS | 4 Ağustos

faşobahçe nası hala avrupa'da. uefa'nın içinde türkçe olimpiyatları sponsoru adamlar mı var

faşobahçe nası hala avrupa'da. uefa'nın içinde türkçe olimpiyatları sponsoru adamlar mı var
konferans ligi kuruldugundan beri sampiyonlar ligi ön elemesinde elenen bir takimin konferans grubuna katilmama ihtimali yok denecek kadar az. arada baya dandik 1 takim geliyor, onu eleyince istesen bile avrupaya veda edemiyorsun ki bu fener uefa ön elemesi oynuyor, konferansa daha düsmedi.

Ciddi olarak daha iyi bir Fener bekliyordum ama defans arkasına atılan toplar hep pozisyon, top kaybı çok geçen seneden daha geride bu takım. Osayi'nin rakibi aşağı doğru çekip indirdiği pozsiyon penaltı mesela dua etsinler hakem kör ve Var yok. Yine Ferdi'nin rakibi indirdiği faul+ sarı kart(tehlikeli atağı kesmekten) hakem de ciddi kötü. Ben daha hazır, organize ve presli bir Fener beklerdim ama alakası yok şuan hatta Kiev maçlarından daha kötü.
Evet kesinlikle ayrıca kadro olarak yanlış transferler yaptılar hepsi vasat ve alternatif oyuncu
Aslında jesus şu an mecburiyetten şu kadroyla çıkıyor takıntılı bir adam bu yerli harici full Portekizce konuşanları oynatacak buna eminim belki alioski olabilir farklı
İsmail dönemine göre ciddi kötüler biraz dişli bir takım olunca gol yerlerdi bugun

lincolne vasat diyorlardı,simdi kral olmustur.frikikleri ve duran toplari iyi kullanıyor

rakipleri rezil ona rağmen herşey fener lehine işliyor. bu maçı referans almamaları gerek. süper ligte böyle oynarlarsa yerler.

Evet kesinlikle ayrıca kadro olarak yanlış transferler yaptılar hepsi vasat ve alternatif oyuncu
Aslında jesus şu an mecburiyetten şu kadroyla çıkıyor takıntılı bir adam bu yerli harici full Portekizce konuşanları oynatacak buna eminim belki alioski olabilir farklı
İsmail dönemine göre ciddi kötüler biraz dişli bir takım olunca gol yerlerdi bugun
Altay, Irfan, Ertugrul
Osayi, Nazim, Burak
Henrique, Szalai, Serdar, Peres
Alioski, Ferdi
Arao, Zajc, Crespo, Mert, Ismail
Lincoln, Pedro, Rossi, Irfan, Arda, Emre, Bruma
Valencia, Serdar, King

Yabancilardan Tisserand, Caulker, Lemos, Novak, Meyer, Pelkas, Berisha ve Samatta gitti dersek 14'e anca düsüyorlar.
Genc oyunculardan Serhat Ahmetoglu, Baris Sungur ve Cagtay Kurukalip'a kulüp ariyorlar.
Muhammed Gümüskaya ve Tiago Cukur'un forma sansi bulmasi cok zor. Muhtemelen kiraya gidecekler.
Nazim sakatliktan dönene kadar Burak yedek sag bek olarak düsünülüyor herhalde.

Yaptiklari kadro planlamasi gercekten akil alacak bir sey degil.

Şu an hem sikecilere hem konyaya bakıyorum ikiside köy takimlariyla oynuyor fakat Konya'nın oyun sikecilere göre daha oturmuş mesela dönen topları hızla toplamaya çalışıyorlar
Sikecilerde alan daraltma gibi birşey görmedim ama konya bu konuda da iyimis gördüğüm kadarıyla
Özetle hakemlere yine yüklü ödeme yapması gerekecek yali baskanimin

9 yabanci transfere baktigim zaman 3 oyuncu mevki-maliyet-yabanci siniri acisindan mantiksiz görünüyor:

Luan Peres (Szalai gitmeyecekse sol ayakli stopere 5M euro niye verdiler?)
Bruma (Yabanci siniri ve kadro planlamasi acisindan mantikli görünmüyor)
King (Bu adami niye aldiklarini anlamadim)

Transferleri yaparken onu da getirin, bunu da getirin diye hunharca transfer yapmis olabilirler.

Geri
Üst Alt