Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
faşobahçe nası hala avrupa'da. uefa'nın içinde türkçe olimpiyatları sponsoru adamlar mı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konferans ligi kuruldugundan beri sampiyonlar ligi ön elemesinde elenen bir takimin konferans grubuna katilmama ihtimali yok denecek kadar az. arada baya dandik 1 takim geliyor, onu eleyince istesen bile avrupaya veda edemiyorsun ki bu fener uefa ön elemesi oynuyor, konferansa daha düsmedi.faşobahçe nası hala avrupa'da. uefa'nın içinde türkçe olimpiyatları sponsoru adamlar mı var
Evet kesinlikle ayrıca kadro olarak yanlış transferler yaptılar hepsi vasat ve alternatif oyuncuCiddi olarak daha iyi bir Fener bekliyordum ama defans arkasına atılan toplar hep pozisyon, top kaybı çok geçen seneden daha geride bu takım. Osayi'nin rakibi aşağı doğru çekip indirdiği pozsiyon penaltı mesela dua etsinler hakem kör ve Var yok. Yine Ferdi'nin rakibi indirdiği faul+ sarı kart(tehlikeli atağı kesmekten) hakem de ciddi kötü. Ben daha hazır, organize ve presli bir Fener beklerdim ama alakası yok şuan hatta Kiev maçlarından daha kötü.
Altay, Irfan, ErtugrulEvet kesinlikle ayrıca kadro olarak yanlış transferler yaptılar hepsi vasat ve alternatif oyuncu
Aslında jesus şu an mecburiyetten şu kadroyla çıkıyor takıntılı bir adam bu yerli harici full Portekizce konuşanları oynatacak buna eminim belki alioski olabilir farklı
İsmail dönemine göre ciddi kötüler biraz dişli bir takım olunca gol yerlerdi bugun
bu ne aga