Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.223
- 25.563
- 3.183
fb nin oynadığı şey futbol değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime karsi ne kazanmislarki inan anlamadimFener ne zaman kazansa klasik GSC yorumları: "Bunlardan birşey olmaz".
Adamlar öyle yada böyle yeniyor. Geçen sezon 3 hafta daha olsaydı Trabzon veriyordu şampiyonluğu. Kötü veya iyi, adamlar dalavere, hakem, şans, bal diye diye kazanıyorlar.
Öyle deme Joga BonitoJogabonito kazandı diyo yawkazayla gol attılar
Sen sal bir süre bir.Askerdeyken yazmıyordum. O sürede bir tek Marcao Barcelona'ya korner golü atmış.
Ya rasgele tüm gücüyle vuruyor işte kendisi ben teknik vurduğu yok zaten. Onun dışında da çok top eziyor Berisha gerçekten bundan daha faydalı olabilirdi bu sistemde en azından arkadaki oyuncuları beslerdi. Her türlü forvetleri Pedro olur bunların Valencia'da en uçta oynamayınca etkisi sıfıra düşüyor neredeyse.Kaval kemiğiyle vurdu, bir forvet için olabilecek en kötü vuruş stili.
3 gol kaçırıp yuhlanmasına bakar Bats'ın elde patlaması.
Çok belli ediyorsun yapmaFener ne zaman kazansa klasik GSC yorumları: "Bunlardan birşey olmaz".
Adamlar öyle yada böyle yeniyor. Geçen sezon 3 hafta daha olsaydı Trabzon veriyordu şampiyonluğu. Kötü veya iyi, adamlar dalavere, hakem, şans, bal diye diye kazanıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum dedemDikkat et 2. Yarıları tempoları kalmiyor
Fazla oyuncu var onlarda yani çöpLan bizim bu adamlarla kadro değeri olarak aramızda 50 milyon nasıl oluyor?
Evet, bana kim kuş iması yapacak diye merak ediyordumÇok belli ediyorsun yapma
Sen sal bir süre bir.
Torrent gelince o konu toparlamıştı, FT çalıştırmıyordu belli yani.
Bir de herifler maç boyu korner ve taç kullanmaktan başka bir şey yapmadılar zaten.
GSC yıllardır bunlardan bir şey olmaz diyor, yıllardır da bir şey olamadılar. Doğru tespit yaptığımızı düşünüyorum forumca. Bu kurguyla bir yerde patlayacakları bariz ortada.Fener ne zaman kazansa klasik GSC yorumları: "Bunlardan birşey olmaz".
Sonuç bir şey oldu da biz mi kaçırdık? Hayırdır kötü oynadıkları halde iyi oynadılar mı diyelim? Bak Başak çatır çatır oynuyor övüyoruz.Fener ne zaman kazansa klasik GSC yorumları: "Bunlardan birşey olmaz".
Fener ne zaman kazansa klasik GSC yorumları: "Bunlardan birşey olmaz".
Torrent dönemi tek gol mü hakkaten yavTamam daha yazmıyom ama geçen sezon Diagne ve Mohamed'in korner gollerinde korner hissimi yazmıştım konuya.
Bu sezon aslında duran toplarımız gayet etkili oluyor geçen sezonlara nazaran. Özellikle de frikiklerimiz.bunlardan bu oyunla bi bok olmazda şu duran topları bizde artık degerlendirelm