AL 22/23 B Grubu M:1 | Fenerbahçe 2-1 Dinamo Kiev | MS | 8 Eylül

Fener ne zaman kazansa klasik GSC yorumları: "Bunlardan birşey olmaz".

Adamlar öyle yada böyle yeniyor. Geçen sezon 3 hafta daha olsaydı Trabzon veriyordu şampiyonluğu. Kötü veya iyi, adamlar dalavere, hakem, şans, bal diye diye kazanıyorlar.
Kime karsi ne kazanmislarki inan anlamadim

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jogabonito kazandı diyo yaw :asd: kazayla gol attılar
Öyle deme Joga Bonito

joga-bonito-joga.gif
eric-cantona-joga-bonito.jpg

bunlardan bu oyunla bi bok olmazda şu duran topları bizde artık degerlendirelm

Askerdeyken yazmıyordum. O sürede bir tek Marcao Barcelona'ya korner golü atmış.
Sen sal bir süre bir.

Torrent gelince o konu toparlamıştı, FT çalıştırmıyordu belli yani.

Bir de herifler maç boyu korner ve taç kullanmaktan başka bir şey yapmadılar zaten.

Kaval kemiğiyle vurdu, bir forvet için olabilecek en kötü vuruş stili.

3 gol kaçırıp yuhlanmasına bakar Bats'ın elde patlaması.
Ya rasgele tüm gücüyle vuruyor işte kendisi ben teknik vurduğu yok zaten. Onun dışında da çok top eziyor Berisha gerçekten bundan daha faydalı olabilirdi bu sistemde en azından arkadaki oyuncuları beslerdi. Her türlü forvetleri Pedro olur bunların Valencia'da en uçta oynamayınca etkisi sıfıra düşüyor neredeyse.

Ya bu Alp Özgen ne ayak abi ben anlamadım. Böyle maç mı anlatılır? İşini yap kardeşim, sen spikersin holigan değil. Önde toplu halde baskı yaptıklarında iyi tempo yapabiliyorlar ancak bitirme konusunda sorunları var ve devam edecek bunun için Pedro ve Batshuayi birlikte oynamalı o zaman ne derece tempo yapabilirler meçhul. Onun dışında rakip pek kıstas değil yine de çok kötü falan değiller onu geçelim lütfen en azından belli hücum planları var taç, korner, duran toplar vs. ama biz şampiyon olacağız bunun kaçarı yok.

Sen sal bir süre bir.

Torrent gelince o konu toparlamıştı, FT çalıştırmıyordu belli yani.

Bir de herifler maç boyu korner ve taç kullanmaktan başka bir şey yapmadılar zaten.

Tamam daha yazmıyom ama geçen sezon Diagne ve Mohamed'in korner gollerinde korner hissimi yazmıştım konuya.

Adamlar öyle yada böyle yeniyor. Geçen sezon 3 hafta daha olsaydı Trabzon veriyordu şampiyonluğu. Kötü veya iyi, adamlar dalavere, hakem, şans, bal diye diye kazanıyorlar.
GSC yıllardır bunlardan bir şey olmaz diyor, yıllardır da bir şey olamadılar. Doğru tespit yaptığımızı düşünüyorum forumca. Bu kurguyla bir yerde patlayacakları bariz ortada. 😄

Sonuç bir şey oldu da biz mi kaçırdık? Hayırdır kötü oynadıkları halde iyi oynadılar mı diyelim? Bak Başak çatır çatır oynuyor övüyoruz.

Ben iyiyse iyi derim.Ama bu namussuz türk hakemleri yerine yabancı hakemler yönetsin ligdeki maçları bunlar ilk üçe giremez.ama bjk için aynı şeyi söyleyemem.
Bu şikeciler top rakipteyken sahaya iyi yayılıyor..Çok fazla boş alan vermiyorlar.İyi bir takım bunları deler ama ligde kaç tane iyi takım varki..
Biz top rakipteyken sahaya kötü yayılıyoruz.Bakmayın az gol yediğimize.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam daha yazmıyom ama geçen sezon Diagne ve Mohamed'in korner gollerinde korner hissimi yazmıştım konuya.
Torrent dönemi tek gol mü hakkaten yav

Bayağı iyi pozisyonlara giriyorduk aslında.

Bir de heriflerde 2 m stoper var bizde 1.90 üstü adam yok işte Dan stoper geldi yeni

Yine de haklısın, duran top mevzusuna çok önem verilmeli.

Geri
Üst Alt