Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.541
- 6.263
- 673
Rennes bunlara fena çakar burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener'in 2 ekstra maç yapmasını istedik diye amma darladınız. antuda şunları yazsam bu kadar tepki gelmezdiGecen sene gorduk ya iste statuyu, niye soruyorsun?
Ayrica Rennes'i kolay kolay yenebileceklerini sanmiyorum. Rennes'de cok hizli oyuncular var.2. olunca 2 ekstra maç yapacaklar. statüyü biliyor musun bilmiyorum.
penaltı kaçırdıyıllardır bir ton futbolcu aldılar. o kadar gelen gidene rağmen en iyi topçuları valencia
Ilk basta o niyetini belirtmedin. fb her sartta yenilsin diyordun sadece. Simdi 2. olsunlara mi bagladin?fener'in 2 ekstra maç yapmasını istedik diye amma darladınız. antuda şunları yazsam bu kadar tepki gelmezdi
rennes adam olsa içerde aldığı maçı vermezdi. 3 ihtimale açık maçAyrica Rennes'i kolay kolay yenebileceklerini sanmiyorum. Rennes'de cok hizli oyuncular var.
İlk maçta fark olması içten bile değildi neler kaçırdı Rennes. O yüzden ben de Rennes'in kazanacağını düşünüyorum ama onlarda genç ve hataya meyilli bir takım.Ayrica Rennes'i kolay kolay yenebileceklerini sanmiyorum. Rennes'de cok hizli oyuncular var.
penaltı kaçırdı![]()
fener bu grupta 3. olmaz ki ya 1 ya 2 olacaklar.Ilk basta o niyetini belirtmedin. fb her sartta yenilsin diyordun sadece. Simdi 2. olsunlara mi bagladin?
Tekrar edeyim, Rennes'i kolay kolay yenemezler.
Çok fazla gol kaçırdılar o maçta yoksa farka gidecek maçtı.rennes adam olsa içerde aldığı maçı vermezdi. 3 ihtimale açık maç