AL 22/23 B Grubu M:5 | Fenerbahçe 3-3 Rennes | MS | 27 Ekim

Ilk defa sampiyonluk vibe i aldim fbden
15013091-728xauto.webp

''Zor oyunu bozar'' hesabı, iş dönüp dolaşıp ''Kollektif dinamizm'' dediğim noktaya geliyor. Hakemler izin verirse belki birkaç kez doğru oynayabilen takımlara karşı dağılabilirler; riskli bir oyun anlayışları var ve Jesus bilerek alıyor bu riski. Ancak lig maçlarının çoğunu fazla zorlanmadan kazanacaklarını tahmin ediyorum. Oyundan birileri çıkınca, yerine girenler de aynı enerjiyi sergiliyor, pek bir düşüş olmuyor...

Şu anda böyle 'baskın' görüntü veren başka takım yok ligimizde...

ve jesus ''yabancı hocayla olmaz'' algısını kırdı, olay kaliteli hoca bulmak ve o hocanın mutlaka hücum+boğucu pres oynatan bir hoca olması,ligin şifresi yıllardır bu felsefe.
Olmuş olsaydı hakem desteğine ihtiyaç duyulmazdı. fb sizin deyiminizle şu oyuna rağmen bunları yapıyor. Duran top, korner, ofsayt taktiği ile buralarda.

GS'de şu an Sefer yerine Onye,Moha olsaydı bu dededen öndeydik.

Kendi takımınız 11'e 10 kişi kalıp Rennes'in ikinci yarıdaki oyununu oynadı diye eleştirip bu adamı da öyle takıma karşı çevirdiği skordan ötürü şöyle görmek nereden bakarsan bak bana da çelişkili geliyor.

Hayretle yorumları takip ediyorum .d.d

Umarım takımlarımızdan en az biri en az yarı final oynar
Avrupa kupasında galibiyetler ve puanlara cok ihtiyacı var Türkiye futbolunun

1 aydır oynamayan Zajc giriyor maç çeviriyor. Giren çıkan hepsi elinden geleni yapıyor. Kadro kalitesinin çok iyi olduğuna inanmıyorum. Çok iyi hava yakaladılar. Takımda fizik gücü yüksek ve bitiriciliği çok iyi. Dünya kupası arası bozulmazlarsa rahat götürürler ligi. Avrupada ise kura şansı belirler.

ŞL'de son ŞL şampiyonu Real'i, İspanya şampiyonu Deportivo'yu, Fransa şampiyonu Monaco'yu, PSG'yi, Milan'ı, Rangers'ı yenen 2000-2001 Galatasaray'ı;

ŞL'de UEFA şampiyonu Sevilla'yı eleyen, Inter, CSKA ve Chelsea'yi yenen 2007-2008 Fenerbahçe'si;

ŞL'de 3 deplasmanda galip gelip gruptan rekor puanla çıkan 2017-2018 Beşiktaş'ı;

nasıl ligde şampiyon olamadıysa bu maçı çeviren Fenerbahçe de şampiyon olamayabilir.

1 aydır oynamayan Zajc giriyor maç çeviriyor. Giren çıkan hepsi elinden geleni yapıyor. Kadro kalitesinin çok iyi olduğuna inanmıyorum. Çok iyi hava yakaladılar. Takımda fizik gücü yüksek ve bitiriciliği çok iyi. Dünya kupası arası bozulmazlarsa rahat götürürler ligi. Avrupada ise kura şansı belirler.
Ligde Ali Veliyle götürürler, AL'de de bir güzel maç yönetecek Ivan Bebek'e bakar iş.

Son iki maçları kaldı diyebiliriz.

bu inanılmaz şansları hocalarının ve hakemlerinin bile çok önünde şu an.önüne düşen her top gol olacak,oyuna her giren macı cevirecek falan.yani çok saçma,anca fbnin basına gelir zaten.3-0 dan sonra altayı yuhlamaları ballı böreğin hakkını veremediklerini gösteriyor.bunlar kendi kendini yer kasımdan sonra.tuhaf olan fb lehine işliyo 2 aydır hislerim,ama kara kediliğimde tuttu mu acı verir

Duran toplar dışında gol buldukları yok akan oyunda yaptıkları kuru baskı rennes 1-3 ten sonra oyununu bozmasa rahat kazanırdı hocaları da yanlış değişiklikler yaptı bu fbye karşı çok cekilmeyeceksin hızlı oyuna defans arkası pas ve koşulara devam edeceksin tüm takım geriye çekilip sürekli duran top verirsen böyle olur işte müthiş bir balları var

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan Hocam'in kafasi karisir :) isin sakasi bizim takimin yapamayacagi seyler bu su asamada.

Bunlar zaten bu sene %100 şampiyon önemli olan budan sonraki seneler.. Ligi domine ederlerse sicariz. Lyonun 8 sene fr ligini domine ettiği gibi.
Fener en son ne zaman ligi YILLARCA domine etmiş abartmasanız mı.Yorumlarınızı okurken Antu'dayım sandım, onlar bile bu kadar uçmamıştır

Son düzenleme:
JJ 'YENİLEMEZ' bir takım yaratmış.

Helal olsun.

Açık ara şampiyon olurlar. Uefa + süper kupa yolda.

Geri
Üst Alt