- 16 Haziran 2010
- 191.308
- 134.218
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maçı kazandığımız için %51-49 bana göreTur %60a %40 hala bu arada. Prag baya sağlam takım
Evet orta saha da olurBerkan sol devam bence, Kaan orta saha daha iyi olur gibi.
Bi gol attigi icin degil .Gecen sene attiklariyla, Cl elemelerinde attiklariyla, ligin basinda derbilerde attiklariyla iyiydi.kotu oldugu maclarda bile en kotu asisti var.Sen kimin bana bos diyorsun. Adam haftalardir surunuyor. Bir gol atti diye mi iyi oldu adam?
alakası yok ,ama rakibi muhtemelen kimse izlememiş çünkü rakibin domuz gibi fizik gücü oldugunu bilse oyuncular misal barış o tarz çalımları denemezdıBAY rakibi biraz kucumsemis olabilir mi ? Ben buna çalım atarim diyerek baya fanteziye kaçtı çok da top kaybı oldu.
alsında misyöları angelinoları izleyin siz seneye
Bizde gecen sene kotuydu demedik ki. Adamin hakkini veriyoruz seviyoruz da. Ama sakat sakat oynamak ne kadar mantikli ona kiziyorum. Bugun 2 assist 1 gol atti ama her seferinde boyle verim alamayacagiz.Bi gol attigi icin degil .Gecen sene attiklariyla, Cl elemelerinde attiklariyla, ligin basinda derbilerde attiklariyla iyiydi.kotu oldugu maclarda bile en kotu asisti var.
Barış bek olmamalıyenilsek NANKÖRLER bu adamı yiyecekti
vallah çok aşırı sinirleniyorum bu duruma
ulan berkan yerine barışı orada oynatsa bu kadar sorun olmayacak
Ne anlatiyosun arkadaşım sen?
Adam Galatasaray adasini yapti, Kemerburgazi yapiyor, cebinden milyonlarca dolar vermiş, herseyiyle Galatasarayımız icin koşturuyor.
Gecen sene sampiyon olan takimin transferlerini kim yapti? Bu sene tutmadi eyvallah, mukemmel olan tek Allah’dır.
İnsafınız kurusun lafı var ya, o bile yetmez sizin gibi insanlara.
Kendini Galatasaray icin parcalayan bu adam secime girmezse o zaman gorurum ben sizi!
Yatip kalkip dua edeceginize burda klavyeden triska salliyosunuz.
Barış bek olmamalı
Bence bek olmamalı. Hocam .sağbek haklısın
solbekde sırıtmıyor