⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Bu sene oynadığımız maçlarda bir ikisi hariç rahat maç olmadı. Biz neyse Galatasaraylıyız maçları izliyoruz da Şikecilerde bir şey olur diye bizim maçları full izliyor hahahababa

alsında misyöları angelinoları izleyin siz seneye

Ne anlatiyosun arkadaşım sen?

Adam Galatasaray adasini yapti, Kemerburgazi yapiyor, cebinden milyonlarca dolar vermiş, herseyiyle Galatasarayımız icin koşturuyor.

Gecen sene sampiyon olan takimin transferlerini kim yapti? Bu sene tutmadi eyvallah, mukemmel olan tek Allah’dır.

İnsafınız kurusun lafı var ya, o bile yetmez sizin gibi insanlara.

Kendini Galatasaray icin parcalayan bu adam secime girmezse o zaman gorurum ben sizi!

Yatip kalkip dua edeceginize burda klavyeden triska salliyosunuz.

Bi gol attigi icin degil .Gecen sene attiklariyla, Cl elemelerinde attiklariyla, ligin basinda derbilerde attiklariyla iyiydi.kotu oldugu maclarda bile en kotu asisti var.
Bizde gecen sene kotuydu demedik ki. Adamin hakkini veriyoruz seviyoruz da. Ama sakat sakat oynamak ne kadar mantikli ona kiziyorum. Bugun 2 assist 1 gol atti ama her seferinde boyle verim alamayacagiz.

Ne anlatiyosun arkadaşım sen?

Adam Galatasaray adasini yapti, Kemerburgazi yapiyor, cebinden milyonlarca dolar vermiş, herseyiyle Galatasarayımız icin koşturuyor.

Gecen sene sampiyon olan takimin transferlerini kim yapti? Bu sene tutmadi eyvallah, mukemmel olan tek Allah’dır.

İnsafınız kurusun lafı var ya, o bile yetmez sizin gibi insanlara.

Kendini Galatasaray icin parcalayan bu adam secime girmezse o zaman gorurum ben sizi!

Yatip kalkip dua edeceginize burda klavyeden triska salliyosunuz.

hamit sen mesajı çok yanlış anlamışsın

ben hocayı eleştiriyorum burada erden timura salladıkları için 😂

bu ikisi hocanın transferleri

Uefa + Lig + Kupa + İsmail Kartal istifasına hazır mıyız lig sonu? sizi memnun eder mi?

Oyuncu değil Hoca değilciler pusuda . Ankaragucu ve prag maçları için

Nelssoncum kızmıyorum sana ama orda gol olmasın dedin kırmızıyı aldın iyi hoşta. Sonra gittik yine golü yedik oldu 2-2. 10 kişi kaldığımızla kaldık. Bırak abi gitsin. Orda 2-2 olsun olacaksa. 11 e 11 zaten yine bi şekilde gol atacağımız belliydi.

Son diyeceğim bu maçın kahramanı Okan hocadır.

Geri
Üst Alt