⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Terim'in ilk geldiği dönem lige 4 sene ambargo koyup, peri masalını UEFA kupasıyla taçlandırmıştık. Tüm bu süreçlerden ise gruplardan elenerek, hatta iç saha maçında Chelsea'den 5 yiyerek erişmiştik. Bu sene özelinde ligde dönen kahpeliklerden ötürü şampiyonluğu Avrupa'ya yeğlediğimi söylemiştim, hala aynı kanıdayım. Ezcümle; bu geceye çok takılmadan, eleştiri düzeyini aşmadan takıma ve teknik kadroya yeniden sahip çıkıp şampiyonluk için motivasyon sağlama zamanı.

Saglik olsun

Kaan’in yaptigi amatörlük pahaliya mal oldu

Tamamen kaan’i sorumlu tutmuyorum tabiki ama oyunun kirilma aniydi kesinlikle

Neyse yarin molde ceksinlerde keyfimiz şenlensin iclerinden gecerler 2 macta fenerin dili gotune yapisir

yok buna katılmıyprum üstad.

Prag kopenhag kadar bir rakip değil ya. şans buldumu değerlendiriyor eyvallahta.

Avrupada bayern maçlari ile tepe yapmış oyun ordan itibaren çöktü , ister kadro mühendisliği de- ister transfer de - ister sahadakilerin birbiriyle alakasız dünyada futbol oynaması de.

şu prag elenilecek bir oyun oynmadı bzie karşı - biz elimizle verdik resmen. ne azından son 8i başarabilecek gücümüz vardı ama ortaya koyamadık.
Kopenhag, ilk maçında biz zaten hazır değildik. Ayrıca Prag her iki maçta da çok daha fazla pozisyon buldu. Kopenhag a karşı her iki maçta da üstün olan bizdik ama pozisyon uretemedik. Prag maçları daha ortadaydı. Adamların iki maçta kaç tane kaleci ile karşı karsiyasi var. Arap Barışın geri pasında fişi cekemedi mesela.

Saglik olsun

Kaan’in yaptigi amatörlük pahaliya mal oldu

Tamamen kaan’i sorumlu tutmuyorum tabiki ama oyunun kirilma aniydi kesinlikle
Aslında amatörlük değil, hem berkanda hem kaanda artık beyne oksijen gitmemeye başlamıştı. Şuursuz hareketler görmeye başlamıştık ikisinde de

Zaha ş.ligi maçından sonra bizdeki misyonunu bitirdi hala bu konuda suçu aktürkoğlu ile hocaya aramayın.
Başka konularda gelin eleştirelim ikisini de ancak zahanın durumu tamamen kendi yüzünden.
En mantıklı iş ocakta ingiltereye postalayıp topla dikine gidebilen bir herif almaktı.
Teknik açıdan yanlış bir transfer oldu. Bu adam şampiyonluğa oynayan takımlara uygun profilde değil. Crystal palace gibi takımlarda taç çizgisinde topu alıp açık alanda slalom ve dribling yapmak tek olayı. O boş alanları bizde bulamaz

Bu macta atamasin zaten cocugu soguk suya. Sezonun basindan beri alistiracakti. Torreira torreira diyoruz bugün hic yoktu bukadarini efede oynar. Dedigim gibi bunmaca degil sezonun basindan beri alistiracakti, baska nasil oyuncu kazanacan?
Onları alıştırayım derken puan kaybetsen bu kez hem oyuncuyu hem hocayı yiyecek ortam var. Yeni yabancı kuralıyla hepsi daha değerli hale gelecek. Bu yaz doğru bir yapılanmayla daha müsait olur ortam.

bunların bekleri çok mu iyi mesela

Haraslin’in golünde resmen ofsayt çizgisi verilmedi. Bu iki etti, benzer durumu Bayern maçında da yaşadık, bu çizgi çizilmeme rezaletini. bence öndeydi Haraslin.

Terim'in ilk geldiği dönem lige 4 sene ambargo koyup, peri masalını UEFA kupasıyla taçlandırmıştık. Tüm bu süreçlerden ise gruplardan elenerek, hatta iç saha maçında Chelsea'den 5 yiyerek erişmiştik. Bu sene özelinde ligde dönen kahpeliklerden ötürü şampiyonluğu Avrupa'ya yeğlediğimi söylemiştim, hala aynı kanıdayım. Ezcümle; bu geceye çok takılmadan, eleştiri düzeyini aşmadan takıma ve teknik kadroya yeniden sahip çıkıp şampiyonluk için motivasyon sağlama zamanı.
takımda bazı öyle yüksek kalite ve karakterde oyuncular var ki, 96-00 dönemindeki mevkidaşlarını bile rahat keser.

ama arada da bazı pozisyonlarda bazı boşluklar var malesef. o boşlukları, aynı kalitede oyuncular ile doldurabilirsek, gerçekten 2-3 sene içinde absürd bir avrupa başarısı hiç uzak değil.

şimdi lige konsantrasyon!

İçimizden geçtiler. Dövüşe çıkmış gibi düşmana vurur gibi sindirdiler bizi.

Mertens ve Kerem çok erken çıktı.

Bu maçın 1-1 bitmeyeceği kesin ve Zaha kontrada sıfır sette sıfır oynuyor bizde. Top tutamadık Sergio da top süremedi hiç.

Hakem içine etti ama elenmeyecek oyun da oynamadık.

Çok üzüldüm Avrupa da yıllardır berbatız ve bu yıl da aynı son ile bitti.

Moral bozukluğu psikolojik olarak lige de yansıyacaktır umarım hasarsız atlatırız.
Sözde kaliteli oyuncularimiz var, su prag kadar ne yaptigini bilen bir takim olamadik. Adamlar öne bastirdiklarinda nasil organize cat cat geliyor lar. Biz bilmiyoruz, cünkü bence laylaylom calistirdigimizdan tut ligimizin düsük kaletesine kadar. Haa evet kendi ligimizde 62727 kere rakibin ceza sahasina basiyorduk dogru ya. Simdi cikip hafta sonu onu 5-0 bunu 7-0 yenelim, yani yine degismeyecek.
Iste anca kendi yagimizda devam. Avrupada basarin yoksa, en azindan son 16 ya kalmayida beceremiyorsak, sezon sonu sampiyon olsak bile benim icin pek bir degeri yok. Insanin bugünkü maci hatirladiginda keyfi kacar.

başakşehir ayarında bir takıma elenmek üzdü ama canları sağolsun. baş sorumlular yönetim ve teknik heyet. bizim ligde orta sıra takımı olacak prag'ı eleyemeyip bek yoktu demek komik bir bahane, hoca da başarısız, sene boyunca hiçbir maçta zamanında oyuncu değişikliği yapmadı ve bir b planı yok böyle küçük takımlara.

neyse bu sezon şampiyon olur ve yazın transferde aynı hataları yapmazsak seneye daha iyi performans gösteririz. üstüne koyarak devam edersek birkaç sene sonra güzel başarılar gelir.
Rakibi kucumsemesek. Basaksehire iki macta minimum 10 gol atar rakip. Ama bu iyi takim olduklarini gostermez. Oldukca kirilganlar savunmada. Ileriki turda elenirler yuksek muhtemel.

Bu arada Kerem Aktürkoğlu nun çıkarın demem ben artık, girenleri görünce yok ağa, ne kadar top kaybederse kaybetsin.

Elenirseniz üzülür müsünüz diye bir soru vardı aşırı üzüldüm öyle böyle değil.

Geri
Üst Alt