⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Bu arada böyle bir maçta oyuna Sergio alarak orta sahayı tamamen teslim ettik. Sergio nun hazır olması için en az 1 ay var daha.
O zaten hiç bir zaman hazır değildi. Avrupada demirbay ve sergio gibi bitik adamlar ile başarısızlık garanti. Kaan torreira ikilisi ile idare ettik zaten

Takımın yükünü 3 sene önce alınan oyuncular taşıyor bazı şeylerde hatalar yapıldığını kabul edip devam edeceğiz yapacak bir şey yok.

Ligde adil bir rekabet yok renktaş. Görüyorsun işte olanları. Rakibin kahpeliklerini vs. Yönetim de hiç işini kolaylaştırmadı hocanın. Bu sezon bir şekilde işi görelim yeter diye bakıyor belli ki. Şampiyonluk gelmeden o uzun vadeli işler için fırsatı da olmuyor kolay kolay kimsenin.
O dediklerin gecen sezon icin gecerliydi ama bu sezon artik kredin var sampiyon olmussun artik genclerede sans verme vakti geldide gecti bile.

Nerde o orta sahayi 3leee 3leee diyenler? Saddam modunu açtılar sığınaklara gittiler. Takımın beyni şuanda Mertens. İster beğenin ister beğenmeyin bizi hücumda tutan tek adam mertens. Çünkü oyun zekasi ve pres gücüyle rakibin ileri cikmasini hep engelliyor. Ne zaman mertens oynamıyor ya da erken çıkıyor 2 vites düşüyoruz

1. İlle bu maç yap demedik.
2. Sakatlıktan çıkmış, aylardır top görmemiş Oliveira'yla dön hiç demedik.
3. Döndükten hemen sonra 10 kişi kalsak da süper olur demedik.
4. Dönerken sahada gezinen Zaha'yı da alarak yap da demedik.
5. Beklerde Berkan-Kaan varken bu deneme kesin tutar hiç demedik. Daha çok Boey falan varken diyorduk onu malum.

kopenhag maçında 2 tane bekimiz de vardı da noldu siz hala sorunları paspas altına süpürün.
hoca maalesef hatalarından ders almıyor.aynı hatalar 50. kez tekrar tekrar yapılıyor.

sezon başında üçlü savunma olur mu diyenlere bize uymaz alışmak uzun sürer diye karşı çıkanlar savunma arkası 30 metre boş tarla misali yediğimiz gollerden memnunlardır umarım.
bu bir örnek illa 3lü oynanmalıydı diye yazmıyorum.at gözlüğüyle bakanlara diyorum.
Kac mac kaybettiki okan hoca hatalarindan ders almasin?

kopenhag maçında 2 tane bekimiz de vardı da noldu siz hala sorunları paspas altına süpürün.
hoca maalesef hatalarından ders almıyor.aynı hatalar 50. kez tekrar tekrar yapılıyor.

sezon başında üçlü savunma olur mu diyenlere bize uymaz alışmak uzun sürer diye karşı çıkanlar savunma arkası 30 metre boş tarla misali yediğimiz gollerden memnunlardır umarım.
bu bir örnek illa 3lü oynanmalıydı diye yazmıyorum.at gözlüğüyle bakanlara diyorum.
Kopenhag maçında da ideal bir sol bek yoktu, angelino tutmamış bir transferdi. Ayrıca bukadar pozisyon da vermedik onlara, bu 2 prag maçında savunma çöktü. Berkan tarafından yenen gollerle elenmiştik zaten. Köhn'ü bile yetiştiremediler, düzgün sağbek alsalar. Torreira kaan ortasahası yapardık ona da engel oldular

Molde-Kopenhag-Prag hepsi benzer şekilde, benzer oyunlarla zorladı, ya yenildik, ya ucuz atlattık. Bu açıdan bir şeyleri değiştirmek lazımdı. Üstelik Boey de olmayınca ve sol bek Berkan'a kalınca daha da zaafiyet göstereceğimiz belliydi... O açıdan bir kazanırken de "ders alma" ihtiyacı olduğu eleştirisine katılırım.

20240223_001149.webp

ilk 11'de Köhn + kendi standardında bir Aurier olsaydı zaman zaman bocalasak, zorlansak da bir şekilde turu geçerdik bu arada. Bunu da belirteyim. Kaan'ı orta sahaya çekebilmek, Preciado'yu bire birde karşılayabilecek bir beke sahip olmak çok büyük fark yaratırdı şu 2 maçta...

1. İlle bu maç yap demedik.
2. Sakatlıktan çıkmış, aylardır top görmemiş Oliveira'yla dön hiç demedik.
3. Döndükten hemen sonra 10 kişi kalsak da süper olur demedik.
4. Dönerken sahada gezinen Zaha'yı da alarak yap da demedik.
5. Beklerde Berkan-Kaan varken bu deneme kesin tutar hiç demedik. Daha çok Boey falan varken diyorduk onu malum.
Şu mac özelinde tek yedek orta sahan Sergio idi hoca da onu soktu. Vitaminsiz gençleri oynatacagini düşünmüyordunuz heralde?

2-Değişiklik yap değişiklik yap diyip durdunuz yedekte oyuna girebilecek 3 kisi var ama 5 oyuncu değiştirme hakkimiz var kadronun darlığını buradan düşün

Bu kadrodan ne bekliyordunuz abi anlamiyorum ben. Rakip köy takimi falan filan geçin o işleri. Köy takımı dediğin yillar önce elendigin Tromso dur. Adamlari bidaha duyan eden oldu mu?

Ben her sene duyuyorum pragi kopenhagi bodo yu vs avrupada. Önce kendimize bakalim. Öyle 3-4 senede bir avrupaya git gruptan çık sonra bidaha gidememe falan geçin bu işleri avrupada istikrarli hale gelmedikçe başarı gelemez

Herifler sağ beki 2 milyona almışlar.
Biz de Scout ekibimiz var diye kendimizi kandıralım bula bula 3 ayda Almanya’da bize en uymayacak adamı bulup önersinler.

Bu scout ekibi probleml kardeşm acilen tam prof bir ekip bulmak lazım. Uygulamadan oyuncu filtreleyerek oyuncu bulunmaz.

en kotusu de bedava verdiğimiz duboisi geri bile alamadık..İLaç olurdu bu maçta bize..Çölde ki su gibi ihtiyacımız var,çok ıyı ve karakterli futbolcu..

Şimdi soruyorum.
Rakip hoca senin takımını izlemiş. Arkada çok boş alanlar verdiğini. Uzun top yaparak bu alanlardan kesin goller bulacağını görmüş, buna göre hazırlamış takımını sana 6 gol atmış. (offside veya değil geçelim bunu turu hak edecek birsey yapmadık)
Yine rakip TD önde defansina baski yapacağını görmüş. (ki saçma sapan bir baskı bu bir akıl plan dahilinde değil dogaclama) Kalecisi çok iyi değil ancak arkadan müthiş paslar atiyo. İki macta da bütün atakları o başlattı. Orta sahada atacağı adamlar belli. Sen one çıkıyosun. Kaleci topu atiyo bir anda 3 e 3 filan kalıyorlar. 2 şey çalışmış senin 2 açığın. Bitti elendin..
Peki Sen ne yaptın Okan Buruk?
İlk maçtada aynı atakları ve golleri yedin.
Topu rakibe verdin. Sandın ki topu verdiğinde arkaya hizli atak yapıp fark atacaksın. Bu sene kaç tane böyle gol atabildik? Kontra mi oyniycaksin hay hay ama çalışmadan doğaçlama bu kadar oluyo. Kimse nerde duracağını bilmiyo. Kim kime oynayacak bilmiyo.
İşte olayin kalbi bu. İlk maçtan ders almadın mi? Hicmi rakibi analiz etmedin. E biz gördük sen nasil goremedin hocam...Rakip hoca senin basit doğaçlama sistemini çözmüş. Sen rakibin kalitesi senden düşük olan kadrosuna top verip ekmeğine yağ sürdün. Calismamissin Okan Buruk. Seni severiz insan olarak ama yeterli degil bu Galatasaray seviyesi icin. Üzgünüm. Bir hoca maç aldı bir hoca maç verdi. Veren bizim hocamız maalesef.

Geri
Üst Alt