⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Ya şimdi altyapıdaki bazı herifler bokluyoruz bende yapıyorum bunu ama atıyorum seneye Kopenhag gidip bizim oynatmaya tenezzül etmediğimiz veledi alıp bir maçta oyuna sokacak ve o maçta ölümcül 3 hata yapıp turu kaybetmeyecekler.
Biz hala bu bilince gelmedik işte evleneceksek 17 yaşındak Efe ile elenelim, forvette baran ile,
Kimseye güvenmiyor oluşumuz, garantici oluşumuz maalesef büyük yanlışlardan birisi.

Totale bakarsak ligi domine edip belli düzen oturttuktan sonra Avrupa başarısını bekleme hakkımız olur üzüleceğiz haliyle de yakıp yıkmalık bir durum yok.
Bu kadroyla bu kadar. 2 kulvar için çok dar birr kadro ve mevkisel olarak büyük sıkıntılar vardı. Geçen sezon sonu sol bek, 8 numara ve 10 numara eksiğimiz vardı. Bu eksikleri giderememek bir yana şuan avrupada buna sağ bek eksiği de eklendi. Transferleri düzgün yapıp eksikleri tam gidermeden avrupada başarı falan hayal. Hem akıl hem de yeterince para koymak lazım ortaya

Eh bizde beksiz oyniyoruz
Orta sahada alternatif yok
Stoperde yok
Napak simdi
Stoper mi yok? Nasıl ya anlamadım bunu
Orta sahan alternatif olmayabilir ama aslarin vardı. Biri toreira diğeri Kerem demirbay. Rakipten kat kat üstün olması gerek bu adamların. Beklerin yok buda yanlış. Kaan Ayhan sağ bek ikinci mevkisi sorun yok yani. Ha madridle oynarsın okeyde sparta için kaan yetmiyosa dükkanı kapatalım. Tek eksigimiz sol bek.. senin 1 onların 3 as adamı eksik. Ben gördüğümü söylüyorum. Kabul edersin etmezsin. Kabız saçma doğaçlama futbol oynuyoruz. Bizi buralara getiren kadro kalitesi. Okanin Tek doğrusu geçen sene icardiyi kazanmak oda şampiyon yaptı. Son 8 maç olmasa şampiyon olamazdık. Saygılar. Katilirsin katilmazsin. Benim gördüğüm bu

Şu takımın değeri şu kadar falan olaylarını da geçmek lazım. Fenermarktdaki değerlere göre şampiyon belirlenmiyor ki. Sahaya iki takım da eşit adamla çıkıyor. 11-11 oynanıyor kim daha az hata yapiyorsa kim mücadeleyi fazla yapiyorsa + kim o gün daha şanslıysa o kazanıyor.

Bayern maclarinda da biz haketmistik. Bizim kadromuzda onlarin 5te biriydi. Kazanabildik mi hayır neden çünkü hatamiz dogrularimizi götürdü işin içine kahpe hakemlerde girince puan alamadık.

Arap liginde oluyor o kadro değerleri olaylari şuanda. Geçti o eski yildizlarla Avrupa'da basarili olma olayları.

Karabağ misal Braga yi eledi. Tesadüfen olmuyor bu şeyler

bu planlamayı kım yaptı
Böyle mal hakemi atayan uefa. Saçma sapan madde çıkarmışlar yok şu kadar altyapıdan çıkmalı yoksa oynatamazsın.
Sana ne lan yetiştirmek zorunluğum mu var sen kimsin de kadroma karışıyorsun.
Maça atadının herifltin gelişimini önemsedin mi ? yok önemsesek bu mal eyyamcı maç yönetemezdi

Stoper mi yok? Nasıl ya anlamadım bunu
Orta sahan alternatif olmayabilir ama aslarin vardı. Biri toreira diğeri Kerem demirbay. Rakipten kat kat üstün olması gerek bu adamların. Beklerin yok buda yanlış. Kaan Ayhan sağ bek ikinci mevkisi sorun yok yani. Ha madridle oynarsın okeyde sparta için kaan yetmiyosa dükkanı kapatalım. Tek eksigimiz sol bek.. senin 1 onların 3 as adamı eksik. Ben gördüğümü söylüyorum. Kabul edersin etmezsin. Kabız saçma doğaçlama futbol oynuyoruz. Bizi buralara getiren kadro kalitesi. Okanin Tek doğrusu geçen sene icardiyi kazanmak oda şampiyon yaptı. Son 8 maç olmasa şampiyon olamazdık. Saygılar. Katilirsin katilmazsin. Benim gördüğüm bu
Okey katilmiyorum

Gecmıs olsun

Recep Timur

iyi geceler

Manunun kel hocasi olmasa zaten grupta sonuncu oluyorduk ya niye bu kadar üzülüyorsunuz anlamiyorum gayet iyi bir Avrupa sezonu gecirdik. Konferansta yarisanlarla karistiyorsunuz takımı. Bir yerde bu dar kadro infilak edecekti. Fenerin yari finalde deniz ve şasi Selçuk ile çıkması gibi bir durum mu yaşamak istiyordunuz anlamiyorum ki ? Öyle bir durum daha çok koymaz miydi adama

Manunun kel hocasi olmasa zaten grupta sonuncu oluyorduk ya niye bu kadar üzülüyorsunuz anlamiyorum gayet iyi bir Avrupa sezonu gecirdik. Konferansta yarisanlarla karistiyorsunuz takımı. Bir yerde bu dar kadro infilak edecekti. Fenerin yari finalde deniz ve şasi Selçuk ile çıkması gibi bir durum mu yaşamak istiyordunuz anlamiyorum ki ? Öyle bir durum daha çok koymaz miydi adama
onana eşşegi olmasa sonuncuyduk hocam

Ben bu kadar kötü kadromuz olduğunu düşünmüyorum..

Üst turda Rangers’tan intikam alacaktık. Şimdi bir de Prag çıktı intikam alınacak. Tşk geçiyor şerefsizler.
Teşekkürler yönetim bize bu gururu yaşattığın için

Geri
Üst Alt