⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Bu arada senin gibi hakemin...

İlk yarıda Otto ceza sahasının içinde Mertens'in yüzüne vurdu devam ettirdi, yine ilk yarıda Zivkovic orta sahada Jakobs'un direk bileğine bastı devam ettirdi maçın sonunda Baba Rahman mı neyse İcardi 'ye çok amatörce bir penaltı yaptı onu da devam ettirdi hatta gitti ofsayt verdi o pozisyona

Skordan bağımsız Yunus ve Jakobs'u çok beğendim. Osimen ise oyun hilesi gibi, haksız rekabet 😁

Bu maç gerçekten Abdülkerim 'in övülmesi gerekiyor oynadığı oyun çok hoşuma gittti benim, belki de yerleşik savunmayı Davinson 'dan bile daha iyi yaptı

abi kusura bakmayın da forumun yarısının kendine gelmesi lazım

1 gol yiyoruz hemen yok okan şöyle yok okan böyle

böylesine sistemli bi takımı eziyoruz öre öre oynuyoruz sahaya gömüyoruz

1 kere gelip atıyorlar hemen yok okan şöyle yok okan böyle mesajları görüyorum

kız gibi hareketleri bırakın abi her şeye trip atmayın

takımın iyi oldugunu görüyorsunuz ufacık boşluk yakalayınca fırsatı değerlendirip okan hocaya saldırıyorsunuz

bu lig sizin gibilerle geçmez es kaza bu maçta 3 puan alamasak yine kazığa oturtacaktınız hocayı

Şuayip eyüpteki beşiktaşın eskisi gibi sahada dolandı resmen yaptığı çok ayıp. Kardeşim hafta sonu muhtemelen sen başlayacaksın.
Bir sürü maç var 100 milyonluk adama sen oynayacaksın demesek alamazdık zaten. Futbolda kıskançlığa gerek yok. Gerekirse 3lü forvette kanat oynatılacaksın zaten. Biraz kanat forvet oynamaya evrilsen barışı bile kesersin çoğu maç
Ne diyosun sen yahu<?

abi kusura bakmayın da forumun yarısının kendine gelmesi lazım

1 gol yiyoruz hemen yok okan şöyle yok okan böyle

böylesine sistemli bi takımı eziyoruz öre öre oynuyoruz sahaya gömüyoruz

1 kere gelip atıyorlar hemen yok okan şöyle yok okan böyle mesajları görüyorum

kız gibi hareketleri bırakın abi her şeye trip atmayın

takımın iyi oldugunu görüyorsunuz ufacık boşluk yakalayınca fırsatı değerlendirip okan hocaya saldırıyorsunuz

bu lig sizin gibilerle geçmez, es kaza bu maçta 3 puan alamasak yine kazığa oturtacaktınız hocayı
Öyle zaten sırf takılmasını bekleyip hocaya giydirmek için bekleyen bir kesim var.

Jakobs muazzam top oynadi ben fener macini izlememistim adam cigersiz ya

Ileri cikiyor ayaga pas atiyor geriye donup kapatiyor bir tane acikta vermiyor

Kohne iyi bek diyenler bek gorsun
Nazar degmesin masallah o kosarken ben yoruldum 11 12 km kosmustur herhalde

Geri
Üst Alt