Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
En kötü derken?Baris alper kendine çeki düzen vermeli takımın en kötüsü bayadir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kötü derken?Baris alper kendine çeki düzen vermeli takımın en kötüsü bayadir
birde zamanında değişikler gelirse bu takım tutulamaz üstad takım yorulunca dinamizm azalıyor normal olarakTempoSaray, DinamikSaray, AskerSaray, KoşanSaray, HırslıSaray
22/23 sezonunun ruhu geri geldi.
Bi tane daha ortasaha alacaktık ah beee
Rotasyon o zaman çok iyi olurdu işte
Mertens yerine biri kesinlikle lazımdı
1-2 oyuncu hariç yorulan pek görmedim.birde zamanında değişikler gelirse bu takım tutulamaz üstad takım yorulunca dinamizm azalıyor normal olarak
1 kanat da sart, 2 kanat kaldi takimdaBi tane daha ortasaha alacaktık ah beee
Rotasyon o zaman çok iyi olurdu işte
Mertens yerine biri kesinlikle lazımdı
1 hafta kızağa çekilmesi lazım yorgun herif.Baris alper kendine çeki düzen vermeli takımın en kötüsü bayadir
Taş gibi takım. Sezon başı gs olsa yenilmiştikPaok Slden çok dramatik elenmiş.. Malmo 90+6 da atmış 3-3 olmuş 90+9 da 4ü yiyip elenmisler
yaşı gereği mertens yoruluyor kerem d. bence iyi oyuncu kullanmak lazım1-2 oyuncu hariç yorulan pek görmedim.
Ne diyosun sen yahu<?Şuayip eyüpteki beşiktaşın eskisi gibi sahada dolandı resmen yaptığı çok ayıp. Kardeşim hafta sonu muhtemelen sen başlayacaksın.
Bir sürü maç var 100 milyonluk adama sen oynayacaksın demesek alamazdık zaten. Futbolda kıskançlığa gerek yok. Gerekirse 3lü forvette kanat oynatılacaksın zaten. Biraz kanat forvet oynamaya evrilsen barışı bile kesersin çoğu maç
Öyle zaten sırf takılmasını bekleyip hocaya giydirmek için bekleyen bir kesim var.abi kusura bakmayın da forumun yarısının kendine gelmesi lazım
1 gol yiyoruz hemen yok okan şöyle yok okan böyle
böylesine sistemli bi takımı eziyoruz öre öre oynuyoruz sahaya gömüyoruz
1 kere gelip atıyorlar hemen yok okan şöyle yok okan böyle mesajları görüyorum
kız gibi hareketleri bırakın abi her şeye trip atmayın
takımın iyi oldugunu görüyorsunuz ufacık boşluk yakalayınca fırsatı değerlendirip okan hocaya saldırıyorsunuz
bu lig sizin gibilerle geçmez, es kaza bu maçta 3 puan alamasak yine kazığa oturtacaktınız hocayı
Mertens hem dinleniyor hem de oynuyor.Kasimpasa macinda mertens dinlenmeli
Kaan dinlenmeli mertens ve demirbay oynamali
Mertensi 3 günde 1 maça çıkarmamalıyız. Ya ligte dinlendirip avrupada oynatacaz ya da avrupda son 20-30 dk galan alcazAvrupada demirbay sara torreira çıkacağız, mertens artık anadolu maçlarında oynamalı