⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Kaliteee kaliteee icardi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçın hakkı 3-1 filan değildi, gerçekten çok kaçırdık üstüne üstlük hakemin vermediği kartlar ve penaltı var çok daha rahat bir galibiyet alabilirdik

abi kusura bakmayın da forumun yarısının kendine gelmesi lazım

1 gol yiyoruz hemen yok okan şöyle yok okan böyle

böylesine sistemli bi takımı eziyoruz öre öre oynuyoruz sahaya gömüyoruz

1 kere gelip atıyorlar hemen yok okan şöyle yok okan böyle mesajları görüyorum

kız gibi hareketleri bırakın abi her şeye trip atmayın

takımın iyi oldugunu görüyorsunuz ufacık boşluk yakalayınca fırsatı değerlendirip okan hocaya saldırıyorsunuz

bu lig sizin gibilerle geçmez es kaza bu maçta 3 puan alamasak yine kazığa oturtacaktınız hocayı
Bugün kazanamasaydık daha çok sevinecek olan baya mal var

abi kusura bakmayın da forumun yarısının kendine gelmesi lazım

1 gol yiyoruz hemen yok okan şöyle yok okan böyle

böylesine sistemli bi takımı eziyoruz öre öre oynuyoruz sahaya gömüyoruz

1 kere gelip atıyorlar hemen yok okan şöyle yok okan böyle mesajları görüyorum

kız gibi hareketleri bırakın abi her şeye trip atmayın

takımın iyi oldugunu görüyorsunuz ufacık boşluk yakalayınca fırsatı değerlendirip okan hocaya saldırıyorsunuz

bu lig sizin gibilerle geçmez es kaza bu maçta 3 puan alamasak yine kazığa oturtacaktınız hocayı
bunlar fm de kaybedince oyundan cikip tekrar oynayanlar

Bu maç gerçekten Abdülkerim 'in övülmesi gerekiyor oynadığı oyun çok hoşuma gittti benim, belki de yerleşik savunmayı Davinson 'dan bile daha iyi yaptı
Iste o ileri cikmalari rahatligi hepsi davinson oldugundan dolayi nelsonu koy eski abdulkerime geri doner iyi oynuyor ama davinson effecti unutmamak lazin

Ossimhen'in yıpratıcılığı ve pres gücüne bakınca bence Mertens yerine İcardi ile birlikte rahat oynar gibi geldi bana. Mertens'in yaptığı o topsuz alan yada defansa yardım işi görevini Osimhen'e gayet verebiliriz bence bunu yapabilecek bir adam. Onun dışında Kasımpaşa maçında Jelert, Sallai, Berkan, Bats ile başlayıp Barış, Kaan, Mertens, Osimhen dinlendirilebilir diye düşünüyorum.

Mertensi 3 günde 1 maça çıkarmamalıyız. Ya ligte dinlendirip avrupada oynatacaz ya da avrupda son 20-30 dk galan alcaz

Mertens için avrupa defteri bence kapanmalı, 10-15 dakika oynarsa oynasın.Paokun taison bile daha hareketliydi

Iste o ileri cikmalari rahatligi hepsi davinson oldugundan dolayi nelsonu koy eski abdulkerime geri doner iyi oynuyor ama davinson effecti unutmamak lazin
Gerçekten Nelsson çok net bir savunmacı olsa bile sürekli geriye çekilerek savunma yapıyor durduk yere rakip kalemize doğru geliyor Nelsson oynarken tamam belki orda her gelen topu uzaklaştırıyor ama Davinson varken o top daha oraya gelmeden orta sahada basıp alıyor topu

Geri
Üst Alt