Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 12.746
- 1.725
- 1.778
Kaliteee kaliteee icardi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası sallaiyi yazdırırız, yusuf demir de var sıkışırsak1 kanat da sart, 2 kanat kaldi takimda
Baris ve Yunus
Sallai (AL yok), Ziyech futbolu birakmis
İyi değil abi fener maçında da iyi değildi dinlenmesi gerekiyor biraz çok yorulduEn kötü derken?
Burda hoca devreye girecek, misal pasa macinda mertens, kaan, toreyra dinlenebilir3 gunde maç oynamaya devam edersek
patlatız ama kendi içimize
milli ara iyi olur biraz dinlenirler
Bugün kazanamasaydık daha çok sevinecek olan baya mal varabi kusura bakmayın da forumun yarısının kendine gelmesi lazım
1 gol yiyoruz hemen yok okan şöyle yok okan böyle
böylesine sistemli bi takımı eziyoruz öre öre oynuyoruz sahaya gömüyoruz
1 kere gelip atıyorlar hemen yok okan şöyle yok okan böyle mesajları görüyorum
kız gibi hareketleri bırakın abi her şeye trip atmayın
takımın iyi oldugunu görüyorsunuz ufacık boşluk yakalayınca fırsatı değerlendirip okan hocaya saldırıyorsunuz
bu lig sizin gibilerle geçmez es kaza bu maçta 3 puan alamasak yine kazığa oturtacaktınız hocayı
Aynen oyle kesinlikle dinlenmesi gerekiyor yoruldu adam baya1 hafta kızağa çekilmesi lazım yorgun herif.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunlar fm de kaybedince oyundan cikip tekrar oynayanlarabi kusura bakmayın da forumun yarısının kendine gelmesi lazım
1 gol yiyoruz hemen yok okan şöyle yok okan böyle
böylesine sistemli bi takımı eziyoruz öre öre oynuyoruz sahaya gömüyoruz
1 kere gelip atıyorlar hemen yok okan şöyle yok okan böyle mesajları görüyorum
kız gibi hareketleri bırakın abi her şeye trip atmayın
takımın iyi oldugunu görüyorsunuz ufacık boşluk yakalayınca fırsatı değerlendirip okan hocaya saldırıyorsunuz
bu lig sizin gibilerle geçmez es kaza bu maçta 3 puan alamasak yine kazığa oturtacaktınız hocayı
Iste o ileri cikmalari rahatligi hepsi davinson oldugundan dolayi nelsonu koy eski abdulkerime geri doner iyi oynuyor ama davinson effecti unutmamak lazinBu maç gerçekten Abdülkerim 'in övülmesi gerekiyor oynadığı oyun çok hoşuma gittti benim, belki de yerleşik savunmayı Davinson 'dan bile daha iyi yaptı
Valla kaan bekte olduğu sürece bence barış hep oynamalı bugün acayip yardım etti savunmaya. Maicon gibi takıldı sağ kanattaİyi değil abi fener maçında da iyi değildi dinlenmesi gerekiyor biraz çok yoruldu
Abdülkerim top bendeyken kimleri calimlayabilirim ve pesinden top kaptirabilirim derdinde.O olmasa 3 tane yemiştik. A.kerim hiç bi pozisyona karışmıyor ki adam hamal gibi mecburen her topa atlıyor
1 hafta dinlenmeye ihtiyacı var gibiValla kaan bekte olduğu sürece bence barış hep oynamalı bugün acayip yardım etti savunmaya. Maicon gibi takıldı sağ kanatta
Sol bek yedek yok, jelert oynamiyor Kaan ile sag taraf böyle devam edemezDevre arası sallaiyi yazdırırız, yusuf demir de var sıkışırsak
Mertensi 3 günde 1 maça çıkarmamalıyız. Ya ligte dinlendirip avrupada oynatacaz ya da avrupda son 20-30 dk galan alcaz
Gerçekten Nelsson çok net bir savunmacı olsa bile sürekli geriye çekilerek savunma yapıyor durduk yere rakip kalemize doğru geliyor Nelsson oynarken tamam belki orda her gelen topu uzaklaştırıyor ama Davinson varken o top daha oraya gelmeden orta sahada basıp alıyor topuIste o ileri cikmalari rahatligi hepsi davinson oldugundan dolayi nelsonu koy eski abdulkerime geri doner iyi oynuyor ama davinson effecti unutmamak lazin