⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Osimhen çift ayakla olduğu yerden en yükseğe çıkıp vuruyor, engellenemez bir yükseliş!

YB paok a gelse içte dışta tokatlayıp geçerlerdi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi kusura bakmayın da forumun yarısının kendine gelmesi lazım

1 gol yiyoruz hemen yok okan şöyle yok okan böyle

böylesine sistemli bi takımı eziyoruz öre öre oynuyoruz sahaya gömüyoruz

1 kere gelip atıyorlar hemen yok okan şöyle yok okan böyle mesajları görüyorum

kız gibi hareketleri bırakın abi her şeye trip atmayın

takımın iyi oldugunu görüyorsunuz ufacık boşluk yakalayınca fırsatı değerlendirip okan hocaya saldırıyorsunuz

bu lig sizin gibilerle geçmez es kaza bu maçta 3 puan alamasak yine kazığa oturtacaktınız hocayı

Ağır eleştirilere ben de cok kızıyorum 1 gol yiyince hemen hoca değil kovulsun vs komedi resmen ..
Ama şu değişiklik inadını gerçekten anlayamıyorum insanın sinirlerini ziplatacak türden bir takıntısı var..Hani kenarda saçma sapan oyuncular olsa hak vereceğim senin kuluben ligde ilk 5e oynar

Okan buruk yüzünden maç strese girdi batsı madem oyuna alacaktın osimeni niye çıkardın çok hata yaptı bugün okan efendi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kocaman bir maşallah hem takıma hem hocaya özellikle de Günay'a . Harika oyun bütün maç boyunca tempoyu istediğimiz gibi ayarladık saha yerleşimi de muhteşemdi . Çok güzel galibiyet inşallah durmadan devamı gelir . Paşa ve Riga maçını alıp milli araya rakipsiz gireriz inşallah

Ligde Paok'tan daha derli toplu ve disiplinli bir takım yok. Bence iyi iş yaptık. Bu yorgunlukla fikstürdeki en zor takımlardan birini güzel bir skorla geçiyoruz.
Fikstürümüzdeki Tottenham maçından sonraki en zor rakip olabilir. Saha koşullarını göz önüne alırsak Malmö maçı daha zor olacak bence de en zorlu 3. maçı atlattık diyebiliriz. AZ de var ama sezondan sezona durumları çok değişkenlik gösterebiliyor, bu sene nasıllar hiç bilmiyorum. Tottenham maçı ise ne kadar ciddiye alacaklarına göre değişir. Çok iyi galibiyet aldık

Bu arada Paok 'un golünü atan Konstantelias 'ı çok sevdim belki Sara ayarında bir oyun görüşü yok ama müthiş bir delici atletizm kalitesi çok yukarıda bir 10 numaraya göre top tekniği de iyi gibi

Belki Günay 'ın ilk yarıdaki o çok ekstra kurtarışı olmasa 2 golle bugün tek başına Paok 'a galibiyeti getirecekti

Konu dışı da manu sen ne mal bi takım oldun yav.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt