⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Gerçekten Nelsson çok net bir savunmacı olsa bile sürekli geriye çekilerek savunma yapıyor durduk yere rakip kalemize doğru geliyor Nelsson oynarken tamam belki orda her gelen topu uzaklaştırıyor ama Davinson varken o top daha oraya gelmeden orta sahada basıp alıyor topu
Ya nelsonun oynadigi toptan benim midem bulaniyor ufacik baskida kaleciye donup duruyor ayak hic yok devre arasi talibi varsa direk satilmali genc potansiyelli bir stoper alinmali

YB paok a gelse içte dışta tokatlayıp geçerlerdi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz bu kadroyla young boysu deler gecerdik ..osimhen-jakobs-davinson yoktu apo toreira sara aşırı formsuzdu zaten şöyle bakınca takıma dinamizm katan 3 adam yokmuş.. Fizikle oynayan takıma helva gibi çıktık

Yalnız PAOK taş gibi takım.

Bu kadar beklemiyordum ben bunları.

Özellikle kalecilerini çok beğendim. Daha 24 yaşındaymış. Takip edilmeli.
Ama bizimkiler Mertens’de de olduğu gibi Muslera ile uzatır yine.
Muslera demişken, o hareketi geçen sezon Prag maçında yapsa şu anda Şampiyonlar liginde olabilirdik diye düşündüm Günay’ın ilk yarıdaki kurtarışından sonra.

Sara yine kalite ve orta sahada patron benim diyor.

Artik sol bek tartismasi kapansin. Cok iyi.

Osimhen hic hazir degil ve bu seviyede yani... yok boyle birsey.. biraz daha kendine gelse manyak birseyler olabilir her mac.

Yunus gittikce dahada iyi olacak. Yeterki takim disiplinenden kopmadan devan etsin.

JELLERT ise bir cok kisiyi utandiracak gibi. Pas terichleri. Hucuma cikisi cok cok cok olgun.

Mac icinde bazi anlarda cok iyi olsakta cogunlukla idare edercesine oynadik.

Takim oyunumuz dahada gelismesi lazim. Buyuk sansimiz ise kalite heryerde bulundurmamiz.

Bugünkü gs y.boys maçında olsa 3-4 atardık. Paok bela bir takımmış

Geri
Üst Alt